Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Αυγούστου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Λειτουργήστε με ευγένεια και κατανόηση στις εκρήξεις των άλλων. Συνδυάστε εμπειρίες από το παρελθόν και σκέψεις από το μέλλον για να αποκτήσετε ό,τι καλύτερο στο παρόν. Να επαναστατήσετε στις νέες καταστάσεις που προσπαθούν να σας επιβάλλουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκτιμήστε στον σύντροφό σας ότι σας αφήνει ανενόχλητους να ασχοληθείτε με τις προτεραιότητές σας. Καλύτερα να αναβάλετε να πάρετε αποφάσεις, γιατί και οι δυο θα λειτουργείτε κάτω από πίεση. Φροντίστε να βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, καθώς υπάρχει φως.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η παρουσία ενός ατόμου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης. Γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν είναι πολύ πιθανές. Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις, που σας εμποδίζουν να δείτε τα καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτού αντιληφθείτε το μέγεθος της προσφοράς που σας γίνεται, φροντίστε να είστε σεμνοί. Απομακρυνθείτε τάχιστα από άτομα που δεν έχουν και δεν είχαν να σας δώσουν τίποτα. Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό για να χειριστείτε τις καταστάσεις καλύτερα.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο σας, γιατί μπορεί να πληγώσετε τους γύρω σας. Εάν δεν είστε σαφείς, ενδέχεται να συμβούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Ρυθμίστε εκκρεμότητες που δεν σας επιτρέπουν να σηκώσετε κεφάλι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναθεωρήστε κάποιες από τις απόψεις σας, όσο είναι ακόμα νωρίς. Φροντίστε η κρίση σας απέναντι στους άλλους ναι μεν να έχει σοβαρότητα, αλλά να μην είναι αυστηρή στο έπακρο, γιατί έχουν και οι άλλοι τους δικούς τους κανόνες και πρέπει να είναι σεβαστοί.

ΖΥΓΟΣ: Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, απομονωθείτε για λίγο. Κάντε τις σχέσεις σας να είναι πιο ανθεκτικές τόσο στον χρόνο όσο και στις αντιξοότητες, που είναι μέσα στη ζωή, για να μην έχουν φόβο να διαλυθούν σε δοκιμασίες που πιθανόν υποστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διασκεδάστε με φίλους και αλλάξτε για λίγο την καθημερινότητά σας. Επανεξετάστε σε βάθος τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, ώστε να ανακαλύψετε και να τονώσετε τα θετικά τους στοιχεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων, αφού πρώτα δείτε ποιοι αξίζουν. Στη δύσκολη διαδρομή που είχατε να διανύσετε τον χρόνο αυτό μάθατε να διεκδικείτε σωστά αυτά που σας ανήκουν, με συντηρητικές κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σχέσεις σας που υστερούν σε κατανόηση και σεβασμό μάλλον θα κοπούν οριστικά και αμετάκλητα. Οι απαιτήσεις του περιβάλλοντός σας σάς έχουν αποδιοργανώσει, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε τι θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρκετές φορές οι επιρροές που δέχεστε σας μετατρέπουν σε ένα άβουλο πιόνι και σας κυριεύει ένα δυνατό αίσθημα αδυναμίας και ανασφάλειας. Προβάλετε προς τα έξω τα όριά σας, ώστε να δημιουργήσετε μια νέα τάξη πραγμάτων.

ΙΧΘΥΕΣ: Ψάξτε να βρείτε τη διαχωριστική γραμμή του σωστού και του λάθους, ώστε να μην ξεπερνάτε τα όρια, διαλύοντας τις ευκαιρίες που σας δίνει η τύχη σας. Αναβαθμίστε ποιοτικά τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This