Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Αυγούστου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε οι ενέργειές σας να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σας. Βοηθήστε με την ψυχραιμία σας φίλους να καταλάβουν το λάθος τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Επικεντρωθείτε περισσότερο στα οικογενειακά σας θέματα. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί, ώστε να μη νιώσετε ότι περιορίζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις, πείτε αυτά που θέλετε, χωρίς να φοβάστε. Προσέξτε να μη γίνετε η αιτία να δημιουργηθεί παρασκήνιο σε βάρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενα ταξίδι θα ήταν ιδανικό για να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας. Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια που θα ακούσετε από αναξιόπιστα άτομα.

ΛΕΩΝ: Απολαύστε την προσοχή που σας δίνουν οι γύρω σας, τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις σας, για να μην υπάρξει ρήξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε, για να πάρετε αυτά που θέλετε. Δεν υπάρχει περίπτωση οι απαιτήσεις σας να βρουν τους πάντες σύμφωνους.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε οριστικό τέλος στα διλήμματα ή στην παρορμητική διάθεση. Επισκεφτείτε ένα μέρος που δεν έχετε πάει και αλλάξτε τη διάθεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διεκδικήστε με πείσμα αυτά που σας ανήκουν ή αυτά που σας χρωστούν. Απαλλάξτε σχέσεις και συνεργασίες από δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε ψυχραιμία και μην αφήσετε την καταναλωτική σας τάση να γίνει μανία. Δείξτε κατανόηση απέναντι σε κάποιους που έχουν εκρήξεις θυμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτιμήστε να κάνετε μια βόλτα με γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα. Κάντε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, καθώς οι δημιουργικές ασχολίες ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρχίστε να νιώθετε αυτά που έρχονται και που πραγματικά είναι ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αναζωογονηθείτε συναισθηματικά για να κερδίσετε πολυποίκιλες ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΣ: Βγάλτε από τη ζωή σας εγωισμούς, κίνητρα ή υπεροψίες και απλοποιήσετε τη συμπεριφορά σας. Θα μάθετε να βαδίζετε σε καινούργια μονοπάτια και θα επωφεληθείτε περισσότερο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This