Ξέσπασε η Καίτη Γαρμπή: «Δεν σταματά να εκπλήσσει δυσάρεστα το ανθρώπινο είδος»

Must Read

Ο πόνος που προκάλεσε η βιτριολιστρια τόσο σωματικά όσο και ψυχικά στην Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι αβάσταχτος. Ωστόσο, η Ιωάννα με δύναμη ψυχής και όρεξη για ζωή ανεβαίνει καθημερινά το δικό της Γολγοθά για να μπορέσει κάποια στιγμή να ζήσει φυσιολογικά.

Πριν δύο μέρες ξεκίνησε η δίκη με την γυναίκα που βάλθηκε να της καταστρέψει τη ζωή. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου φορώντας τη μάσκα της έδωσε το παρών στο δικαστήριο προκειμένου να κοιτάξει κατάματα στη γυναίκα που προσπάθησε να την σκοτώσει. Η κατηγορούμενη ωστόσο δεν παρευρέθηκε στην αίθουσα.

Η Καίτη Γαρμπή που μέσω των social media εκφράζει συχνά τις απόψεις της για τα κοινωνικά θέματα, εξέφρασε την απόγνωσή της για την κακία που μπορεί να κρύβει ένας άνθρωπος μέσα του, ενώ παράλληλα δήλωσε τον θαυμασμό της για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Δεν σταματά να εκπλήσσει δυσάρεστα το ανθρώπινο είδος. Τι είδους ‘γυναίκα’ θα έκανε τέτοιο ανεπανόρθωτο κακό σε μια άλλη γυναίκα για έναν άντρα; Ωστόσο, μπορεί τώρα το πρόσωπο της Ιωαννας να κρύβεται πίσω από μια μάσκα, όμως η δύναμη της ψυχής της είναι ολοφάνερη στα μάτια της!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This