Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να βάλετε νέα θεμέλια. Η συναισθηματική σας ανασφάλεια είναι αυτή που σας δημιουργεί αμφιβολίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μιλήστε με κάποιον που εμπιστεύεστε, για να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες. Χρησιμοποιήστε σωστά την καλή σας διάθεση στις κοινωνικές σας επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εχετε τον νου σας σε πράγματα που υπολογίζετε, γιατί η πιθανότητα να ξεγελαστείτε είναι μεγάλη. Δεν υπάρχει λόγος να δώσετε κι άλλη ευκαιρία σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί πολλές φορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μείνετε μακριά από αλόγιστες σπατάλες, για να μην επιβαρυνθείτε αργότερα. Απαιτείται από την πλευρά σας ψυχραιμία απέναντι στην εριστική διάθεση κάποιων.

ΛΕΩΝ: Για να μην ανακόπτετε την πορεία σας, κρατήστε μόνο τα καλά του παρελθόντος. Εμπιστευτείτε την κρίση σας, αλλά έχετε ανοιχτά μάτια, γιατί θα υπάρχει παρασκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορίστε τους ανασταλτικούς σας φόβους και περάστε στη δράση. Βρίσκεστε σε μία σχετικά καλή περίοδο για τα προσωπικά και οικονομικά σας, γι’ αυτό αυξήστε τον ερωτισμό και το πάθος σας.

ΖΥΓΟΣ: Φερθείτε στον εαυτό σας με τρυφερότητα για να είστε υγιείς. Τολμήστε ένα ταξίδι που θα σας αναζωογονήσει, για να ξεκινήσετε πιο άνετα τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιμένετε πως μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, γιατί θα αναγκάσετε τους άλλους να στραφούν εναντίον σας, και μην αφήνετε τις αμφιβολίες που έχετε να διαλύουν την πίστη σας για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προτιμήστε να εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα, φίλους ή τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια, αλλά επειδή κάποιες φορές το παρακάνει, συγκρατηθείτε και μην εμπλακείτε σε προστριβές με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει πάση θυσία να απαλλαγείτε το συντομότερο από τους φόβους σας και να συντρίψετε όποια εμπόδια έχετε, ακόμα και αν προέρχονται από το οικείο περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανακατατάξεις, μπερδέματα και προβληματισμοί θα είναι στο φόρτε τους, μια που ήδη υπάρχουν από τον προηγούμενο μήνα, και θα συνεχίσουν να υπάρχουν εάν δεν προσπαθήσετε να απαλλαγείτε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This