Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Οκτωβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Ξαναβρείτε τον χαμένο σας εαυτό και αφήστε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν την αγάπη τους για εσάς. Είναι σημαντικό να είστε περισσότερο υπομονετικοί, υπεύθυνοι και παρατηρητικοί, για να μην αισθανθείτε άβολα σε καμία περίπτωση. Επανεξετάστε τη θύμηση που μπορεί να έχετε για ένα πρόσωπο το οποίο μπήκε και βγήκε επεισοδιακά από τη ζωή σας. Δώστε στον εαυτό σας τη σημασία που πρέπει, για να μην αρχίσει να διαμαρτύρεται ψυχικά, πνευματικά ή σωματικά. Ανακαλύψτε τις ελλείψεις του οργανισμού σας και γιατρέψτε τες στις περιπτώσεις που κρίνετε απαραίτητο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και αλλάξτε την εμφάνισή σας, έχοντας την αίσθηση του μέτρου. Θα ενισχυθεί η δημιουργικότητά σας και οι συνεργάτες σας θα αρχίσουν να βλέπουν με διαφορετικό μάτι τα σχέδια που είχατε προτείνει και είχαν αφήσει στην άκρη. Κάντε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, τόσο για να ευχαριστήσετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα που επιζητούν τη συντροφιά σας όσο και για εσάς τους ίδιους, αφού η απομάκρυνση από τα καθήκοντά σας, έστω και αν είναι προσωρινή, θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα αυξηθούν η γοητεία και ο ερωτισμός σας, κάτι που θα ενισχύσει τον συναισθηματικό τομέα και θα σας προσφέρει όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μαζί του μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, να προγραμματίσετε το κοινό σας μέλλον και να εκφράσετε ο ένας στον άλλον τα πραγματικά σας συναισθήματα. Κινηθείτε με αργά και σταθερά βήματα, χωρίς να «ξεπετάξετε» τις εργασίες σας που θα είναι πολλές, μόνο και μόνο για να δείξετε ότι είστε παραγωγικοί, γιατί αυτό θα είναι αρνητικό για την ποιότητά τους και κατ’ επέκταση στον οικονομικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ισχυρή σας θέληση θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού σας, που θα μπορέσουν να πείσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους συνεργάτες σας. Δεν αποκλείεται μια γνωριμία που θα κάνετε στον επαγγελματικό χώρο να εξελιχθεί σε κάτι καλύτερο. Θα ευνοηθούν συναισθηματικά παιχνίδια και φλερτ και δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας να χτυπήσει τους αδέσμευτους του ζωδίου και να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Βγείτε έξω και κάντε καινούργιες γνωριμίες, γιατί ίσως μέσα σε αυτές να βρίσκεται το άτομο που περιμένατε χρόνια.

ΛΕΩΝ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε ακόμα πιο άνετοι δίπλα στον σύντροφό σας, έχοντας την αμέριστη και ολοκληρωτική συμπαράστασή του. Εάν η σχέση σας έχει σωστό υπόβαθρο, δεν αποκλείεται να καταλήξετε και σε γάμο, αν όμως η σχέση σας είναι σαθρή, δώστε τώρα ένα τέλος, για να ανοίξετε τον δρόμο σας για την απόλυτη ευτυχία που σας έρχεται. Ετσι κι αλλιώς δεν θα μείνετε για πολύ μόνοι σας, αλλά και έτσι να μην ήταν, σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε με άτομα που έχουν δείξει και στο παρελθόν ότι δεν άξια εμπιστοσύνης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί οι ρυθμοί σας να είναι έντονοι, αλλά, επειδή τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, η υγεία σας θα κυμαίνεται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Εξάλλου, με αυξημένη τη γοητεία και τον ερωτισμό σας πώς θα μπορούσατε να μην είστε καλά; Λίγη προσοχή πρέπει να δείξετε, καθώς το άγχος και το στρες του επαγγελματικού φόρτου τείνουν να σας κουράσουν, όμως δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ανησυχείτε. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας για να κατακτήσετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε αυτά που βρίσκονται πίσω από προσχήματα ή μισές αλήθειες, σε οικογενειακές, επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις. Μπορεί να νιώθετε φόβο για το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω, όμως είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναγκαίο να δείτε αν υπάρχει κάτι που κρύβεται από πίσω, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε ποιοι είναι εχθροί και ποιοι φίλοι σας. Θα υπάρξει άνοδος και στο συναισθηματικό τομέα, ώστε να περάσετε αξέχαστες στιγμές με τον σύντροφό σας όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παρασυρθείτε από άτομα που δεν ξέρετε καλά και θα τραβήξουν την προσοχή σας, ανεβάζοντας τις μετοχές σας στις ερωτικές κατακτήσεις, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε και άλλη μία σχέση, που όμως η σοβαρότητα και η διάρκειά της όχι μόνο δε θα είναι εξασφαλισμένες, αλλά θα σας δημιουργήσει πρόβλημα και στη σταθερή σας σχέση. Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές που θα χρειαστεί να κάνετε για τον επαγγελματικό τομέα θα σας καταναλώσουν τον περισσότερο από τον χρόνο σας, αλλά θα αξίζει πραγματικά, αφού δεν θα χάνεστε σε ανούσια πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση χωρίς ουσιαστικό λόγο, όμως δεν θα λείψουν οι γκρίνιες και τα παράπονα από την πλευρά του συντρόφου σας. Ακούστε τον χωρίς να δώσετε συνέχεια ή να χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα προκαλέσετε ρήξη στη σχέση σας. Η επικοινωνία σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, αφού το πλανητικό σκηνικό θα δρα υπέρ σας. Οι συζητήσεις που θα έχετε με τους συνεργάτες σας θα βρίσκουν τον στόχο τους και στο πλευρό σας θα τάσσονται οι δικοί σας άνθρωποι έτοιμοι να σας στηρίξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δουλέψτε μεθοδικά και με παρατηρητικότητα για να αξιοποιήσετε και να ταξινομήσετε κατάλληλα τις μεγάλες, αλλά και τις πιο μικρές. Βάλτε στόχους χωρίς να διαμαρτύρεστε για τον χρόνο που χάσατε, και καταστρώστε σχέδια για να ριχτείτε στη μάχη. Προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα και αναδιοργανώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, μια που οι εκκαθαρίσεις θεωρούνται επιβεβλημένες για να μπορέσετε να προχωρήσετε πιο άνετα και πιο σίγουρα. Εχετε παραπάνω από έναν λόγο για να είστε ευτυχισμένοι και θα σας ωθήσει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στον τομέα του έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η άμεση προτεραιότητά σας είναι οι σχέσεις σας και ιδιαίτερα οι συναισθηματικές. Ομως είναι προτιμότερο, ακόμα και αν κάποιες στιγμές πιέζεστε, να μην πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ο σύντροφός σας έχει ανάγκη να του δείξετε έμπρακτα τι νιώθετε για αυτόν, αφού, όταν ασχολείστε συνέχεια με τα επαγγελματικά σας, νιώθει ότι αδιαφορείτε για αυτόν. Οσοι έχετε μια σταθερή σχέση φροντίστε να την τονώσετε με όποιον τρόπο μπορείτε και -γιατί όχι;- να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν χρειάζεται να βάλετε κινδύνους στη ζωή σας, ειδικά όταν δεν υπάρχει λόγος, αφού με τον σύντροφό σας περνάτε τέλεια. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να αφεθείτε σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν, καθώς ο κεραυνοβόλος έρωτας φαίνεται να σας χτυπάει την πόρτα, φορώντας τα καλά του. Αφήστε πίσω καταστάσεις και λάθη του παρελθόντος που σας πλήγωσαν και ανοίξτε καινούργια σελίδα στη ζωή σας, συντροφιά με ένα άτομο που θα είναι πρόθυμο να σας ακολουθεί και πάνω απ’ όλα να σας καταλαβαίνει. Χαρείτε όσο μπορείτε τις στιγμές με έναν άνθρωπο που νοιάζεται για εσάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This