Ζήνα Κουτσελίνη: Η απάντησή της στις κατηγορίες αναφορικά με το «ξέπλυμα» του Λιγνάδη (video)

«Αυτό για μένα είναι ανέντιμο»

Must Read

Την οργή των χρηστών το Twitter ένιωσε η Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς την κατηγόρησαν ότι μέσα από την εκπομπή της «ξεπλένει» το Δημήτρη Λιγνάδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή παρουσιάστρια μετέδωσε την είδηση ότι ο σκηνοθέτης που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, σκηνοθέτησε θεατρική παράσταση με την ομάδα κρατουμένων στις φυλακές Τρίπολης.

Σάλο όμως προκάλεσε το γεγονός ότι συγκινήθηκαν μερικοί από αυτούς που παρακολούθησαν την παράσταση. Η Ζήνα Κουτσελίνη Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο, ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση και παραδέχτηκε ότι δάκρυσε.

Για αυτόν το λόγο οι χρήστες του Twitter αντέδρασαν και άρχισαν να εξαπολύουν κατηγορίες κατά της Ζήνας Κουτσελίνη. Η γνωστή παρουσιάστρια δέχτηκε μέχρι και απειλές. Γι’ αυτό το λόγο προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα μέσα από την εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Βγήκε ο άνθρωπος της περιφέρειας και είπε ότι δάκρυσε και πως πήγαν και άλλοι και είδαν την παράσταση. Είπαμε ότι ήμασταν καλεσμένοι; Εμείς χειροκροτούσαμε; Τα δάκρυα δεν ήταν δικά μας.

Ποιοι ήταν αυτοί οι 10-20 που πήγαν στην παράσταση και χειροκροτούσαν; Αυτοί να βγουν να το πουν δημόσια και όχι εμείς να εγκαλούμαστε ότι “ξεπλένουμε” τον Δημήτρη Λιγνάδη γιατί κάποιοι άλλοι προύχοντες πήγαν στη φυλακή. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας.

Είμαι μάνα 11χρονου παιδιού. Μου έλεγαν στο διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί! Εμένα να μου βιάσουν το παιδί; Τρέμω το ίδιο για τον κάθε Λιγνάδη. Για όνομα του Θεού.

Εγώ έθετα ερωτήματα. Παρουσιάστρια είμαι. Εγώ ρώτησα αν συγκινήθηκε, γιατί αυτή την ενημέρωση είχαμε. Ότι κάποιοι συγκινήθηκαν. Και μου είπε ότι δάκρυσε. Εγώ δάκρυσα λοιπόν; Σίγουρα ήταν υποκινούμενο προς το πρόσωπο της εκπομπής. Σε αυτή τη θέση που είμαι, είμαι ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Για να μην βιάσουν κάποτε και το δικό μου παιδί», είπε μεταξύ άλλων.

https://vimeo.com/622290999

Με αφορμή τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φράση του αντιπεριφερειάρχη αναφορικά με τη συγκινητική παράσταση, όπως την αποκάλεσε ο ίδιος, του Δημήτρη λιγνάδη, η Ζήνα Κουτσελίνη κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο γεγονός στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:

«Ο άνθρωπος που βγήκε και είπε στην εκπομπή ότι βρήκε συγκινητικό όλο αυτό με τον Λιγνάδη και την παράσταση, δεν ήμουν εγώ, ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης. Πήραν μια φράση ενός ανθρώπου που συγκινήθηκε, την απομόνωσαν και ανέδειξαν μόνο αυτή. Αυτό για μένα είναι ανέντιμο. Θεωρώ ότι αυτό ήταν κάτι που ήταν υποκινούμενο, δεν θέλαμε να κουκουλώσουμε κανέναν Λιγνάδη, ούτε να τον ξεπλύνουμε.

Αλίμονο, αν εγώ που είμαι μια μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, αν εγώ ήθελα να ξεπλύνω έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή είναι μέσα στη φυλακή για απόπειρες βιασμού και βιασμούς ανηλίκων. Να ζητήσω συγγνώμη, εφόσον έχω κάνει κάτι, από τη στιγμή που είμαι καθαρή με την ψυχή μου, με μένα και με πάνω εκεί ψηλά, έχω αυτή την καθαρότητα», τόνισε.

https://vimeo.com/622293905

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This