Γιατί συγκινήθηκε on air η Καραβάτου; (video)

Αποκάλυψε πως η μητέρα της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει

Must Read

Έτοιμη να δακρύσει on air ήταν η Κατερίνα Καραβάτου κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής «Τι λες τώρα» αμέσως μετά την προβολή ενός βίντεο με πρωταγωνίστρια μία νοσηλεύτρια ονόματι Τίνα Μιχαηλίδου.

Η παρουσιάστρια με αφορμή το εν λόγω βίντεο θέλησε να ευχαριστήσει τους νοσηλευτές στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», στη Γ’ παθολογική. Ο λόγος; Η μητέρα της η οποία νοσηλεύεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Πάντως δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της.

«Προχθές το βράδυ σε έναν θάλαμο νοσοκομείου, έβλεπα τις νοσηλεύτριες που μιλούσαν με τόσο υπομονή και τέτοια γλύκα και βοήθησαν κυρίες που έχουν ανάγκη και νοσηλεύονται μαζί με την μητέρα μου. Αυθόρμητα γύρισα, γιατί ήμουν προσανατολισμένη στο κρεβάτι της μητέρας μου και τους είπα: “Είστε τόσο υπέροχες, τόσο γλυκές”. Μίλησε μέσα στην ψυχή μου η Τίνα και μέσα στην ψυχή όσων έχουν περάσει ή περνούν αυτή την περίοδο κάτι αντίστοιχο. Μιας και το είπα αυτό η μητέρα μου είναι στο “Γεώργιος Γεννηματάς”, στη Γ’ παθολογική. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους εκεί. Μπράβο τους», είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια της εκπομπής του Mega.

https://www.youtube.com/watch?v=1cQSQnyPmAw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This