Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες διαφορές που υπήρχαν με τον σύντροφό σας επιλύονται. Ο σύντροφός σας έχει έναν διαφορετικό τρόπο να δείχνει το ενδιαφέρον του προς εσάς. Οταν βλέπετε πως κάποιες καταστάσεις οδηγούν σε αδιέξοδα, δεν υπάρχει λόγος να επενδύετε σε αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε νέα ξεκινήματα σε εργασιακά θέματα και πάψτε να ανησυχείτε για όλα. Επαγγελματικές συζητήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση, αλλά μια οικονομική επιτυχία θα σας βοηθήσει. Μη ζηλεύετε, ειδικά αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, γιατί δυσκολεύετε τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποδεχτείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εξόδους, που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Ο σύντροφός σας θα μάθει από τα λάθη του και θα προσαρμόζεται στις νέες καταστάσεις. Κάντε μια καινούργια προσέγγιση στη σχέση σας και απολαύστε τα αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φανείτε προσεκτικοί σε ό,τι λέτε για τους φίλους σας ή τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και εστιάστε την προσοχή σας σε μια υπόθεση. Αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος και τολμήστε αλλαγές.

ΛΕΩΝ: Οι συνεργάτες σας είναι ανοιχτοί σε συζητήσεις ουσίας και μπορείτε να ελπίζετε σε θετικές εξελίξεις, αλλά καλά θα κάνετε να βρείτε δικές σας διεξόδους και να μην αγκιστρώνεστε πάνω τους. Να μη δείχνετε στους γύρω σας τη σκληρή πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απαλλαγείτε από το άγχος που έχετε για το πώς θα προλάβετε τα πράγματα και συζητήστε. Τα κακώς κείμενα που υπάρχουν θα επανεξεταστούν, είτε το θέλετε είτε όχι. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις, προτού οι καταστάσεις πάρουν δυσάρεστη τροπή.

ΖΥΓΟΣ: Δρομολογήστε κάποιες από τις υποθέσεις σας, που θα καταλήξουν προς όφελός σας. Η ροή των εξελίξεων θα είναι πιο γρήγορη, γι’ αυτό συντονιστείτε. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ζητήστε τη βοήθεια ενός καλού σας φίλου, που είναι διατεθειμένος να σας βοηθήσει. Δώστε την προσοχή που αρμόζει σε μια επαγγελματική υπόθεση, η οποία αξίζει τον κόπο. Με τη βοήθεια της φαντασίας και της διαίσθησής σας αυξήστε τη δημιουργικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε εναλλακτικές λύσεις, που θα σας ξεκουράσουν, αν δεν μπορείτε να πάρετε άδεια. Μην κολλάτε σε φαντάσματα του παρελθόντος, που σας χαλούν τη διάθεση. Προτού γίνετε αυστηροί στην κριτική σας, ελέγξτε αν οι υποψίες σας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μάθετε να ακούτε την καρδιά σας και μην είστε επιθετικοί από αντίδραση. Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια ατόμων που βλέπουν τα πάντα επιφανειακά. Εάν ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, θα χάσετε την ουσία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι έντονες δραστηριότητες καταναλώνουν τα αποθέματα ενέργειας που έχετε. Το πλανητικό σκηνικό σάς παρέχει δύναμη και αποφασιστικότητα, στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση ακόμα και των πιο δύσκολων θεμάτων σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν τολμήσετε να βγείτε από το καβούκι σας, σας περιμένει μια ερωτική επιτυχία. Θα ταλαιπωρηθείτε κάπως ψυχικά, αλλά τελικά θα είναι για καλό σας. Πρέπει να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις στους τομείς που έχετε αποτύχει, ακόμα και αν είναι οδυνηρό για εσάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This