Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Μετρήστε τις δυνάμεις σας και αρχίστε να καταστρώνετε ή να επιταχύνετε την εξόρμησή σας. Να είστε πιο γρήγοροι και πιο μεθοδικοί στις κινήσεις σας, για να φέρετε σε πέρας τα σχέδιά σας. Η διάθεσή σας για να ανανεωθείτε και να αντιμετωπίσετε φόβους ή ανασφάλειες που σας έχουν μείνει ως κατάλοιπα θα είναι εμφανέστερα πιο μεγάλη από πριν και αυτό θα κάνει καλό τόσο στην εξωτερική σας εμφάνιση όσο και στον ψυχικό σας κόσμο. Αποτραβηχτείτε από τα εργασιακά σας θέματα, για να κρατήσετε ψηλά την ψυχολογία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προϋποθέσεις για να διακριθείτε και να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας θα υπάρχουν, αλλά θα εξαρτηθεί καθαρά από εσάς τι θα επιλέξετε. Δεν θα κοπεί η ανοδική σας πορεία, αλλά μην κολλήσετε πεισματικά στις λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να χάσετε το γενικό νόημα σε όσα συμβαίνουν. Σταθεροποιήστε τα έξοδά σας και αυτό θα μειώσει αρκετά το άγχος σας ή τις αντιδικίες που έχετε πάνω σε αυτόν τον τομέα. Ανήκετε στα άτομα που τα χαρακτηρίζει η δύναμη και θα προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό με αξιοσημείωτη γοητεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν θέλετε να ευχαριστήσετε την περιέργειά σας κάντε το απασχολούμενοι με τον εαυτό σας. Κάντε τις επιλογές στις φιλίες σας, ακριβώς όπως κάνετε και στις σχέσεις σας. Είναι προτιμότερο να έχετε δίπλα σας λίγους και καλούς που θα αξίζουν τη γενναιοδωρία σας, έτσι ώστε να μπορείτε να τους κρατήσετε για πάντα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να μειώσετε τους έντονους ρυθμούς που έχετε στον εργασιακό σας χώρο, για να δώσετε ώθηση στον συναισθηματικό σας τομέα και για να μην εξαντλήσετε τον οργανισμό σας. Αφεθείτε και διασκεδάστε, όμως μην ξεχαστείτε και παραμελήσετε την οικογένεια ή τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισορροπήστε τις διαφορές που υπήρχαν με συνεργάτες, φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα και οι συζητήσεις που θα κάνετε μαζί τους θα βρίσκουν τους σωστούς κοινούς σας στόχους. Ακούστε τι έχουν να σας πουν και εκφράστε τους τη γνώμη σας, διατηρώντας χαμηλούς τους τόνους και προβάλλοντας τα επιχειρήματά σας. Αποφύγετε να εμπλέξετε άτομα που δεν είναι ενήμερα για τις κινήσεις σας και, αν νιώσετε την ανάγκη να εξερευνήσετε κάποιες άγνωστες πτυχές, κάντε την έξυπνη κίνηση να αποσυρθείτε προσωρινά από το προσκήνιο. Πιθανόν να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν.

ΛΕΩΝ: Υποστηρίξτε τις θέσεις και τα «πιστεύω» σας χωρίς, όμως, να το παρακάνετε, για να μην προκαλέσετε σύγχυση με τους συνεργάτες σας και χαλάσετε την ευκαιρία που έχετε να κάνετε πολλά από τα σχέδιά σας πραγματικότητα και στην πράξη. Θέστε στους δικούς σας ό,τι σας προβλημάτιζε τον τελευταίο καιρό και βρείτε με τη βοήθειά τους τις σωστές λύσεις. Ομως, συζητήστε ό,τι είναι της παρούσης και σας αφορά. Μην ξύνετε πληγές για θέματα άλλων, καθώς η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να ανακατευτείτε στα προσωπικά ζητήματα των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε έτοιμοι να δείτε και από μια άλλη οπτική γωνία αυτά που μπορείτε να εισπράξετε από τους άλλους, συναισθηματικά και υλικά. Επενδύστε τη διάθεσή σας με αισιοδοξία και καλύψτε τις ανάγκες σας με την ψυχολογική υποστήριξη των άλλων. Οι μεγάλες δόσεις φαντασίας που έχετε δεν θα σας αφήσουν στιγμή να πλήξετε όχι μόνο εσείς, αλλά και όσοι σας συναναστρέφονται. Το πιο σημαντικό για αυτόν τον μήνα θα είναι να αρχίσετε επιτέλους να μαθαίνετε από τα λάθη σας, ώστε να μη συνεχίσετε την επανάληψή τους.

ΖΥΓΟΣ: Κινηθείτε δυναμικά και αισιόδοξα, επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά, για να νιώσετε καλύτερα. Το παρασκήνιο που θα υπάρχει σε αρκετούς τομείς της ζωής σας θα χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μη σας προδώσουν οι ίδιες οι κινήσεις ή οι αποφάσεις σας. Υποστηρίξτε με ό,τι μέσο διαθέτετε τις θέσεις σας για να πείσετε τους συνεργάτες αλλά και τους ανωτέρους σας. Θα πρέπει να φροντίσετε να είστε όσο περισσότερο μπορείτε μεθοδικοί στις εργασίες και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, για να μην επιτρέψετε σε κανέναν να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας ή την αξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα εμπόδια στις επαγγελματικές σας επαφές, αλλά και γενικά η επικοινωνία σας με τους άλλους δεν θα βρίσκεται και στα καλύτερα επίπεδα. Κρύβονται αρκετές εξαπατήσεις και προβληματικές συνεργασίες που θα βγουν στην επιφάνεια. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε θέτοντας τον εαυτό σας σε κινδύνους, υπερβολές και καταχρήσεις που θα ρίξουν ακόμα πιο πολύ την ψυχολογία σας. Αξιοποιήστε την ημέρα παρέα με τον σύντροφό σας και μακριά από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, για να δεχθείτε μικρές και μεγάλες απολαύσεις. Οι συναισθηματικές κατακτήσεις δεν θα λείψουν και δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ευαισθησία σας θα αγγίξει κόκκινο και επειδή η σκέψη και η κρίση σας δεν θα είναι καθαρές, αποφύγετε να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά και προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους. Οι αναμνήσεις σας θα επιστρατευθούν και θα παίξουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες υπόλοιπες σχέσεις σας. Θα παρατηρηθεί ξανά μια αλλαγή στο κλίμα και δεν θα πρέπει να αφήσετε τις ραγδαίες εξελίξεις να σας κάνουν αντικείμενο της τύχης και των συμπτώσεων, γιατί αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι και την κρίσιμη στιγμή δεν θα βρεθεί κανένας δίπλα σας για να σας βοηθήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η στάση σας θα παίξει αρνητικό ρόλο σε κάποια σχέση σας, ενώ δεν θα είναι τόσο εύκολο να ξεπεράσετε τις αντιπαραθέσεις που υπάρχουν με τον σύντροφό σας. Η τάση που θα σας πιάσει να ενθουσιάζεστε με καθετί νέο και ασυνήθιστο, από ένα σημείο και μετά θα είναι επικίνδυνη. Η ισχυρή έλξη που θα νιώσετε προς την περιπέτεια και τις κατακτήσεις θα σας ωθήσει κάποιες φορές σε ακραίες καταστάσεις, κάνοντάς σας να αναζητάτε περισσότερες συγκινήσεις και ελεύθερες σχέσεις ή να εκφράζετε περίεργες σεξουαλικές επιθυμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας κατανοώντας καλύτερα τα συναισθήματά σας και θα αποκτήσετε σιγουριά, αυτοπεποίθηση και σταθεροποίηση της συναισθηματικής σας ζωής. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να ανακαλύψετε άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος που δεν σας αφήνει αδιάφορους και η σχέση σας να γίνει στενότερη, ενώ οι δεσμευμένοι φαίνεται πως τώρα θα αρχίσετε να ξεπερνάτε τα προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν στη σχέση με τον σύντροφό σας. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, απολαύστε τη ζωή και κερδίστε τις καρδιές των άλλων.

ΙΧΘΥΣ: Η συναρπαστική σας προσωπικότητα θα λειτουργεί για το συμφέρον σας. Δεν θα είναι καθόλου παράξενο αν ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά ή αν αποφασίσετε να κάνετε σαρωτικές αλλαγές στη ζωή σας. Ομως, μην αμελήσετε να είστε συνεπείς απέναντι στα άτομα που αγαπάτε, καθώς τιμωρείται η ασυνέπεια και θα σας έρθουν δυσάρεστες εκπλήξεις αν δεν είστε προσεκτικοί. Περισσότερο θα «χτυπήσει» τις μόνιμες σχέσεις σας, κάνοντάς τες να έχουν περισσότερες απαιτήσεις, κάτι που θα σας γεμίσει ανησυχία και αρκετά νεύρα, ενώ παράλληλα θα έχετε και έναν λόγο παραπάνω για να νιώθετε άβολα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This