Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 8 Νοεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Θέματα που αφορούν άλλους δεν χρειάζεται να σας απασχολούν διαρκώς και να αναλώνεστε με αυτά. Αν θέλετε να γίνετε πιο αποδοτικοί, φροντίστε να οργανωθείτε περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ: Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Μην επαναστατείτε, επειδή τώρα απαιτείται περισσότερη δουλειά και λιγότερη διασκέδαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους στον επαγγελματικό χώρο. Μην είστε κτητικοί απέναντι στον σύντροφό σας και ζηλεύετε χωρίς ουσιαστικό λόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αλλάζετε σχέδια στα οποία έχετε δει πρόοδο για κάποια άλλα που δεν εξασφαλίζουν σίγουρα αποτελέσματα. Αν νιώθετε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε.

ΛΕΩΝ: Ανταλλάξτε επιχειρήματα σε συζητήσεις του εργασιακού χώρου χωρίς να τσακωθείτε. Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί δεν σας συμφέρει να διαταραχθούν οι ισορροπίες της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να επικοινωνήσετε καλύτερα συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας. Εκφράστε με ήπιο τρόπο τα παράπονά σας και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία.

ΖΥΓΟΣ: Σε δύσκολους συνεργάτες φερθείτε με τυπικότητα για να μην υπάρξουν προστριβές και εντάσεις. Αν δεν δείτε ολοκληρωμένη τη δουλειά ενός συνεργάτη σας, μη βιαστείτε να τον κατηγορήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαιτείται να αποχωρήσετε διακριτικά από μια συζήτηση που θα θίγει άτομα τα οποία δεν θα είναι παρόντα. Απελευθερωθείτε από σκέψεις άνευ ουσίας που σας κρατούν σε αδιέξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναμοχλεύονται συναισθήματα, πρακτικές, σκοπιμότητες και κάθε είδους συναλλαγές και προοπτικές, και το αποτέλεσμα θα είναι να οδηγείστε συνέχεια σε αλλαγή κατεύθυνσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν νιώσετε φοβίες, ανασφάλειες και αμφιβολίες να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σας γεμίζουν αγωνία, φανείτε ψύχραιμοι, και βάλτε μπροστά τα σχέδια για μια καινούργια σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προβείτε σε συζητήσεις με τον σύντροφό σας, αρκεί να μη βάλετε μπροστά το εγώ σας, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να οξύνετε την ήδη περίεργη κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην μπείτε στη διαδικασία αντιπαραθέσεων, γιατί οι ριψοκίνδυνες κινήσεις και οι λανθασμένες επιλογές μπορεί να κοστίσουν και στην υγεία σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This