Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 11 Νοεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Δημιουργήστε κατάλληλες προϋποθέσεις που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες. Εξηγήστε στον σύντροφό σας ότι χρειάζεστε συντροφικότητα και όχι κριτική. Εάν πισωγυρίζετε σε καταστάσεις που σας πονάνε δεν θα αποκατασταθεί η ψυχική σας υγεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Απαλλαγείτε από σταθερές συνήθειες που δύσκολα αποχωρίζεται κανείς και κάνετε την υπέρβασή σας. Μόνον έτσι θα καταφέρετε να αποδεσμευτείτε από αυτά που σας ταλαιπωρούν και να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι προσωπικές σας συναισθηματικές ανασφάλειες δεν σας αφήνουν να δεχτείτε και αυτές που έχει ο σύντροφός σας. Ανοίξτε νέες προοπτικές στην εργασία, αφήνοντας τη λογική να επικρατήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκαθαρίστε ποιες είναι οι επιδιώξεις σας, γιατί δεν υπάρχει μέση λύση. Εξετάστε όλες τις παραμέτρους στον εργασιακό τομέα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Τηρήστε σιγή ιχθύος και μιλήστε όταν θα έχουν κοπάσει οι εντάσεις.

ΛΕΩΝ: Δεν είναι πολυτέλεια να απαιτήσετε και να διεκδικήσετε μια ισορροπημένη ερωτική ζωή. Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη υλική ικανοποίηση. Εχετε τη δυνατότητα να απλοποιήσετε τις καταστάσεις πριν αρχίσουν να μπερδεύονται περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να μη γίνεστε εριστικοί με τους άλλους όσο δίκαια και αν είναι τα αιτήματά σας. Εξομολογηθείτε στους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους που έχετε και παραδεχθείτε τα λάθη σας.

ΖΥΓΟΣ: Επιβάλλεται να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε μια επαγγελματική συζήτηση. Χρειάζεται να κάνετε μια πιο ήρεμη προσέγγιση για να λύσετε τις διαφορές που έχετε. Μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάζουν τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιμετωπίστε τα επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και μην τα αφήνετε για αργότερα. Εάν νιώθετε πιο καλά όταν είστε μόνοι σας, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διώξτε παλιές νοοτροπίες, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί η εξέλιξή σας. Η αισιοδοξία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας. Οι κοινωνικές δραστηριότητες θα σας επιφορτίσουν με νέες υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγείτε με άτομα που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Μην επιβαρύνετε την ατμόσφαιρα της οικογένειάς σας με σπασμωδικές κινήσεις. Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και προσήλωση στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πριν τολμήσετε να προβείτε σε αλλαγές κάντε την αυτοκριτική σας. Μη μένετε δέσμιοι σε οικογενειακούς κανόνες που δεν σας εκφράζουν ως άτομο. Δείχνοντας εκεί που πρέπει ευαισθησία θα κρατήσετε κοντά σας όσους αγαπάτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Φανείτε συντηρητικοί με τις οικονομικές σας δραστηριότητες. Δείξτε κατανόηση στις απόψεις που έχουν οι συνεργάτες σας για κάποια θέματα. Πρέπει να αρχίσετε να κοιτάτε το δικό σας συμφέρον και να μην ακούτε τους άλλους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This