Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 14 Νοεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Οι ζήλιες και τα αρρωστημένα πάθη ανήκουν πλέον στο παρελθόν, δίνοντας τη θέση τους στην ηρεμία, τη γαλήνη και την ευτυχία. Ανταποκριθείτε ακόμα και σε αυτούς που νομίζετε ότι σας εχθρεύονται, προκειμένου να τους κατασκοπεύσετε. Οταν μάθετε την πραγματική αλήθεια μπορείτε να τους διαγράψετε. Εξετάστε τις προτάσεις που θα σας κάνουν και, αν οι επιθυμίες σας συμπίπτουν με αυτές, μπορείτε να τις αποδεχτείτε. Εάν ακόμα συνεχίζετε να αναρωτιέστε αν είναι κατάλληλος καιρός για τέτοιου είδους ενέργειες, η απάντηση είναι καταφατική.

ΤΑΥΡΟΣ: Πόρτες θα σας ανοίγονται, ευκαιρίες θα ξεπηδούν από παντού και η οικονομική σας κατάσταση όχι μόνο δεν μένει στάσιμη, αλλά οι κινήσεις σας θα αποφέρουν και σημαντικό κέρδος. Κάπως έτσι θα είναι το κλίμα και στον εργασιακό χώρο, γι’ αυτό προσέξτε να μην κινηθείτε παρασκηνιακά, γιατί θα δώσετε αφορμές σε τρίτους να κάνουν σχόλια για το άτομό σας. Περιορίστε τον καταναλωτισμό σας και μην πιέσετε καταστάσεις, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις καλές μέρες που θα έρθουν και να δώσετε αίσιο τέλος σε καταστάσεις που σας παιδεύουν εδώ και καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν πιστεύετε ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σας, μάλλον το λέτε για αστείο. Ανανεώστε τους στόχους σας και κινηθείτε μεθοδικά, ώστε να αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και πάνω απ’ όλα να σταματήσετε να αγχώνεστε. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και μειώστε τα έξοδά σας. Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και να μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στη σχέση σας. Ξεκινήστε τη διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης, προκειμένου να καλυτερεύσουν οι σχέσεις σας. Συνεργαστείτε με άνεση σε όλα τα επίπεδα και νιώστε τη συναισθηματική κάλυψη που αναζητούσατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χωρίς να διστάσετε να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα υπομένατε, θα εμφανιστείτε δυναμικοί και αρκετά ανανεωμένοι. Ετοιμοι για όλα λοιπόν και η θετική ψυχολογία με την οποία αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, ακόμα και όταν υπάρχουν δυσκολίες, ενισχύει τις αλλαγές που θέλετε. Θα αυξηθεί η ευαισθησία σας και το κλίμα που θα επικρατεί θα είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να πυροδοτήσει εντάσεις. Μη δώσετε σημασία σε σχόλια εντελώς ανεδαφικά που θα γίνουν σε βάρος άλλων, αλλά ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας και δώστε βάση στις καινούριες αρμοδιότητες που θα αναλάβετε.

ΛΕΩΝ: Η εβδομάδα αρχίζει ήρεμα για εσάς, παρότι στην ουσία τα θέματά σας θα συνεχίζουν να τρέχουν. Αυτήν τη φορά φαίνεστε αποφασισμένοι να μη βγείτε ούτε εκτός προγράμματος ούτε από τα ρούχα σας για τίποτα και για κανέναν. Βέβαια, δεν θα είναι τόσο εύκολο να το πετύχετε, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα παίζει παιχνίδια με εσάς και την ψυχολογία σας και κάποιες στιγμές η δύναμη που θα βγάζετε θα γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον σας. Τροποποιήστε κάποιες μεθόδους που σκέφτεστε και μην ανοιχτείτε οικονομικά, εκτός αν έχετε μελετήσει καλά τα ρίσκα που θέλετε να πάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα σχέδιά σας σε σχεδόν όλους τους τομείς θα έχουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Δε θα μπορείτε να καταλάβετε τον λόγο της ύπαρξής τους και εδώ θα είναι απαραίτητο να δείξετε ψυχραιμία και όχι να πανικοβληθείτε. Παράλληλα, αυτή η κατάσταση θα σας κάνει να αισθανθείτε αρκετή κόπωση, μια και το άγχος σας θα είναι αυξημένο και δεν θα σας είναι εύκολο να χαλαρώσετε. Συγκρατηθείτε στο να πάρετε οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις, που αργότερα ίσως μετανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ: Απαιτείται να φερθείτε διπλωματικά και με τακτ για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματός σας και ειδικά αν αφορά τον συναισθηματικό τομέα, γιατί οτιδήποτε κραυγαλέο ή άκομψο μπορεί να βάλει τη σχέση σας σε κρίση. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς να αποφασίσετε τώρα για τίποτα σημαντικό, ώστε να αφήσετε ανεπηρέαστο το μέλλον των σχέσεων σας. Εάν θέλετε να είστε καλά, βρείτε τρόπους να καταπολεμήσετε το άγχος που το έχετε κάνει δεύτερη φύση σας και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις του επαγγελματικού και προσωπικού χώρου που θα ισοπεδώσουν την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ζήλια, η αδιαλλαξία και η γκρίνια είναι πολύ πιθανόν να εκφραστούν τόσο από εσάς όσο και από τους άλλους, εφόσον πολλές φορές θα νιώσετε και θα νιώσουν παραμελημένοι. Πρέπει να καταστρατηγήσετε τους κανόνες που θέλετε, μια και τα πάντα θα βιώνονται με περισσότερη ένταση. Εάν δείτε ότι ο εκνευρισμός σας δεν υποχωρεί, εκτονωθείτε δημιουργικά στον εργασιακό τομέα, παρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, που σίγουρα δεν ευθύνονται για το πώς εσείς νιώθετε. Κανείς δεν προσπαθεί να μειώσει την ανεξαρτησία σας ή να σας αμφισβητήσει, γι’ αυτό μην παίρνετε κατάκαρδα ό,τι ακούτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μην προκύψουν παγίδες και να αποφευχθούν τα δυσάρεστα, φροντίστε για σωστή πληροφόρηση από όλες τις κατευθύνσεις. Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει κάποιες στιγμές να βγείτε από το αδιέξοδο στο οποίο νιώθετε ότι βρίσκεστε και θα σας ανακουφίζει με έξυπνες και πρακτικές λύσεις για τα προβλήματά σας. Θα καλυτερέψουν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, ώστε να αναπτύξετε τις ιδέες σας και να γίνουν πιο εύκολα κατανοητές. Προωθήστε πιο εύκολα τα σχέδιά σας, αρκεί να κάνετε τις σωστές επιλογές και κινήσεις. Βέβαια, δεν θα λείψουν οι εντάσεις στον οικογενειακό χώρο και αρκετές προστριβές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τύχη θα έχετε και σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού οι προσωπικές σας σχέσεις θα βαδίζουν σε ασφαλές έδαφος. Δώστε, λοιπόν, προτεραιότητα στις καλές στιγμές και μην ασχοληθείτε καθόλου με τις κακές, που έτσι κι αλλιώς είναι ελάχιστες. Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι αυτήν την εποχή κάντε το χωρίς πολλά λόγια, γιατί μπροστά σας θα έχετε τις καλύτερες προοπτικές για να γνωρίσετε ανθρώπους που δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους. Οι ευκαιρίες θα παίζουν κρυφτούλι και οι περισσότερες θα έχουν διφορούμενο χαρακτήρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι διαφωνίες, οι εντάσεις και τα παράπονα στον σύντροφό σας δεν έχουν θέση. Πλησιάστε τον και αφήστε και αυτόν να σας πλησιάσει, εκτιμώντας παράλληλα όσα έχει κάνει για τη σχέση σας. Κατασταλάξτε σε αυτά που θέλετε, χωρίς να αλλάζετε συνέχεια γνώμη και θα ανακαλύψετε πως μπορεί να σας τα παρέχει και με το παραπάνω. Εκφράστε την αγάπη και τον έρωτά σας χωρίς να κρύβεστε πίσω από μισόλογα, αλλά πάνω στη χαρά σας μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να φέρεται πέραν του δέοντος παρορμητικά και δώσετε στους άλλους λανθασμένη εικόνα για το άτομό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσοι είστε αδέσμευτοι θα νιώσετε έλξη από πρόσωπο που δεν είχατε υπολογίσει και θα γοητευτείτε από το αδιαμφισβήτητο ενδιαφέρον που θα σας δείξει. Ακόμα και εσείς που από δική σας επιλογή ήσασταν μέχρι τώρα μόνη θα υποκύψετε στη γοητεία κάποιου προσώπου που θα σας κάνει να ξεχάσετε τους όρους περί ελευθερίας που διατυμπανίζατε. Αφού λοιπόν η προσπάθειά σας είτε δεσμευμένοι είστε είτε αδέσμευτοι είναι να οδηγήσετε τη συναισθηματική σας ζωή σε υψηλότερα επίπεδα ποιότητας, διαθέστε σε αυτόν τον τομέα τον περισσότερο χρόνο σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This