Έλενα Παπαρίζου: «Εμείς οι γυναίκες πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε, να θαυμάζουμε η μία την άλλη»

Must Read

Έξω από τα δόντια μίλησε η Έλενα Παπαρίζου, κάνοντας αναφορά στην αγάπη που τρέφει για τις γυναίκες και στα γυναικεία πρότυπα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια τόνισε ότι οι γυναίκες θα πρέπει να στηρίζουν και να θαυμάζουν η μία την άλλη. «Εμείς οι γυναίκες πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε, να θαυμάζουμε η μία την άλλη. Ποιος έχει στήσει όλα αυτά τα πρέπει; Αντί να κοιτάξουμε να γινόμαστε καλύτεροι συνάνθρωποι, ασχολούμαστε με τον αν έχει κάποια κυτταρίτιδα και παραπάνω κιλά» είπε η Έλενα Παπαρίζου και συνέχισε: «Πρέπει να προσέχουμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Να τον αγαπάμε γιατί μόνο έτσι θα μας αγαπήσουν και οι άλλοι και θα αγαπήσουμε και εμείς. 

Η τραγουδίστρια μιλά για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της. «Ο Ανδρέας ήρθε στη ζωή μου γιατί έτσι ήθελε ο Θεός. Τον Ανδρέα δε θα ήθελα να τον έχω γνωρίσει καμία άλλη στιγμή εκτός από αυτή που τον γνώρισα» τόνισε για τον σύζυγό της.

Η Eurovision και η UNICEF

Βέβαια, καθοριστική ήταν και η συμμετοχή της στον διαγωνισμός της Eurovision το 2005, όπου κέρδισε και την πρώτη θέση.

«Η ψυχούλα μου ξέρει εκείνη την στιγμή που ήμουν πάνω στην σκηνή. Είχα πάρα πολύ άγχος. Δεν κοιμόμουν ποτέ. Θυμάμαι την πρώτη πρόβα που έκανα εκεί και την στιγμή που κατέβηκα από την σκηνή όταν πήρα το βραβείο, δεν ένιωθα το έδαφος, μου κόπηκαν τα πόδια» υπογράμμισε η ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου έκανε αναφορά και στην UNICEF, με δεδομένο ότι είναι η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως στην Ελλάδα. «Είμαι ενθουσιασμένη, είμαι συγκινημένη, ξέρω πόσο σοβαρό είναι αυτό» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This