Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Τα επαγγελματικά ζητήματα αρχίζουν να σας αποδίδουν αυτά που περιμένατε εδώ και καιρό. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες σας δοθούν, γιατί μπορεί να παρατηρηθεί κινητικότητα στο πορτοφόλι σας. Στηριχτείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενα φιλικό πρόσωπο θα παίξει καταλυτικό τρόπο σε μια συζήτηση που θα έχετε με τον σύντροφό σας. Αντιμετωπίστε τα «μαχαιρώματα» που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο με ευπρέπεια και ανωτερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γίνετε πιο ανεξάρτητοι στη ζωή σας, δεν χρειάζεται να λογοδοτείτε για κάθε κίνησή σας. Φανείτε περισσότερο συντηρητικοί στις καινοτομίες ή στα ανοίγματα του επαγγελματικού χώρου. Αναλάβετε τις ευθύνες σε υποθέσεις που εκκρεμούν και μην αλλάζετε τις μεθόδους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε έμφαση στα έντονα συναισθήματά σας, δείχνοντας τις ουσιαστικές ανάγκες σας. Ο σύντροφός σας θέλει όσο τίποτε άλλο να ξεκαθαρίσετε διενέξεις που σας έχουν κουράσει. Μάλλον πρέπει να αλλάξετε τακτική και να γίνετε λιγότερο απρόβλεπτοι.

ΛΕΩΝ: Προχωρήστε δημιουργικά και ανακαλύψτε τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των οικονομικών σας. Ο ρεαλισμός που πρέπει να υιοθετήσετε θα σας υποδείξει ότι χρειάζεται λίγη τόλμη παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να βρείτε διεξόδους σε κάθε πρόβλημα που ανακύπτει. Δραστηριοποιηθείτε για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο κλίμα. Παρότι είστε λάτρης των παλιών και καλών συνταγών, θα προχωρήσετε σε ένα νέο εργασιακό κύκλο.

ΖΥΓΟΣ: Τις στιγμές που θα νιώσετε κουρασμένοι βρείτε χρόνο να απομονωθείτε, ώστε να μην εξαντληθείτε τελείως. Διοχετεύστε την ενεργητικότητα που έχετε και δείξτε τις δυνατότητές σας και πόσα μπορείτε να καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν οι κινήσεις σας συνεχίσουν να είναι σε πολλά μέτωπα ταυτοχρόνως, θα μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και με τη βοήθειά τους θα μπορέσετε να βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μετριάσετε τις απαιτήσεις που έχετε από τους άλλους, γιατί θα τους κουράσετε. Καταλάβετε τι σας κάνει καλό και τι σας βγάζει εκτός εαυτού, για να ξέρετε τι θα κρατήσετε και τι θα πετάξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μετρήστε τις δυνάμεις σας αναγνωρίζοντας ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι σας. Πρέπει με κάθε τρόπο να εκφράσετε και να εκπληρώσετε τις συναισθηματικές ανάγκες σας. Η συνεχής αλλαγή κατεύθυνσης δεν σας βοηθά να φτάσετε στον προορισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σχηματίστε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς, πού ή με ποιους θα συμπορευτείτε. Το μυαλό σας θα συνεργαστεί άριστα με τη διαίσθησή σας και έτσι το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από καλό.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφεθείτε μέχρι να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι σας συμφέρει. Οπλιστείτε με ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε οικογενειακές και επαγγελματικές διαφορές. Κάντε ριζικές αλλαγές, κυρίως στον χαρακτήρα σας, αποβάλλοντας ό,τι κακό και επίπονο υπάρχει γύρω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This