Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 5 Δεκεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Δεν θα ήταν κακό να κάνετε και κάποιο ταξίδι, ακόμα και αν δεν σας δίνεται η δυνατότητα για πολλές ημέρες. Η οποιαδήποτε απόδραση από την καθημερινότητα θα ανανεώσει τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να βρείτε το άλλο σας μισό. Μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στις συναισθηματικές και φιλικές σας σχέσεις, αλλά δεν θα μείνουν παραπονεμένες και οι επαγγελματικές. Ολα δείχνουν πως πια έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας ποια άτομα από αυτά που συναναστρέφεστε θέλετε να μείνουν στη ζωή σας και ποια όχι.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιους τους αγαπήσατε πολύ και τους το δείξατε, ενώ κάποιους άλλους τους διαγράψατε. Τολμήστε βαθύτερες και σωστότερες διασυνδέσεις, που θα σας δώσουν και καλές συνεργασίες. Παρόλο που δεν προσέχετε ιδιαιτέρως, η υγεία σας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας προβληματίσουν, γιατί όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, με οδηγό το ένστικτό σας, μάχεστε για την επιβίωση. Προχωρήστε ακάθεκτοι για νέες κατακτήσεις, τώρα που έχετε όλα τα εφόδια και την πείρα που σας χρειάζεται. Ξεκινήστε τη δράση στον επαγγελματικό τομέα, για να έχετε αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε νέες γερές βάσεις στη ζωή σας, ώστε να είναι ικανές να αντέξουν τις οποιεσδήποτε ανατροπές. Παράλληλα, φροντίστε η ελευθερία που θέλετε να έχετε να μην παραπαίει ανάμεσα στην αναρχία και την αναβλητικότητα. Σήμερα θα σας χαρακτηρίζει η αποφασιστικότητα και η δύναμη για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόβλημα με γνώμονα τη λογική. Σταθεροποιήστε τις σημαντικές σας υποθέσεις και ξεκινήστε σχέδια που θα έχουν διάρκεια και θα δημιουργήσουν σταθερές βάσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Μην αφήσετε να σας ξεφύγουν ευκαιρίες που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας και δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν άτομα κύρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρχίζουν οι δυσκολίες και θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε. Κρατήστε τον έλεγχο στις σχέσεις σας με τους άλλους και ειδικά με άτομα της οικογένειάς σας, καθώς η συμπεριφορά τους θα σας κάνει αρκετά δύσπιστους, με συνέπεια να υποβάλετε σε συνεχείς δοκιμασίες τις σχέσεις σας. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που θα υπάρξουν, θα σας κουράσουν και θα σας περιορίσουν αρκετά. Φροντίστε να διευκολύνετε τη ζωή σας αποβάλλοντας την εριστική διάθεση και αλλάζοντας συχνότερα παραστάσεις.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να είστε πιο γνήσιοι στα συναισθήματά σας και να βγάλετε από μέσα σας όσα απωθημένα έχετε. Η επιθυμία σας να ξέρετε ποιους έχετε απέναντί σας και ποιους πλάι σας θα μεγαλώσει, ενώ παράλληλα σας ξυπνούν μεγάλα πάθη. Τη μεγαλύτερη ενέργειά σας θα τη διοχετεύσετε κυρίως στις σχέσεις της επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής, ενώ τις φιλικές και τις ερωτικές θα τις έχετε κατά κάποιον τρόπο στο περιθώριο. Στις δυσκολίες που θα υπάρξουν, αποφύγετε να τα βάλετε με τον σύντροφό σας και μην αναζητήσετε ευθύνες από άλλους για πράγματα ή καταστάσεις που ευθύνεστε εσείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας μέσα από την εξέλιξη των σχέσεών σας, τόσο των προσωπικών όσο και των κοινωνικών. Θα σας απασχολήσουν ποικίλα θέματα και θα πρέπει σε όλα να αντιδράσετε σωστά. Υπερασπιστείτε το δίκιο σας και ό,τι σας αξίζει να έχετε, ενώ παράλληλα φροντίστε να επουλώσετε πληγές που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Ανακαλύψεις, απομυθοποιήσεις αλλά και ο φόβος του απροσδόκητου θα παίζουν μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας. Θα προκληθούν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

ΖΥΓΟΣ: Ισως σε μερικές περιπτώσεις οι επιλογές σας να ήταν παρορμητικές και να χρειαστεί να κάνετε ορισμένες αναθεωρήσεις, όμως, θα έχετε όλη την καλή διάθεση και την επιθυμία να τα έχετε με όλους καλά. Θα αποφασίσετε να λύσετε όσες παρεξηγήσεις υπήρξαν για να αλλάξει το κλίμα και θα μπείτε στη διαδικασία να ανακαλύψετε αυτό που μπορεί να κρύβεται πίσω από πράξεις ή λόγια. Θα αποκτήσετε ουσιαστικότερη επαφή με όλους και αυτό θα το χρωστάτε αποκλειστικά και μόνο στην τονισμένη σας αυτοπεποίθηση, που σας κάνει πιο ειλικρινείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η εμφάνισή σας θα είναι άψογη και έτσι θα πρέπει να τη διατηρήσετε. Συμφιλιώστε μέσα σας αντιφατικά συναισθήματα που πολλές φορές συγκρούονται και σας φέρνουν τα πάνω κάτω, για να εξασφαλίσετε την ηρεμία σας και κατ’ επέκταση να διατηρήσετε αμείωτο το κέφι σας για ζωή. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και η βδομάδα ανταμείβει την πρωτοτυπία, το θάρρος και το έξυπνο ρίσκο. Οι πόρτες για ένα καλύτερο μέλλον ανοίγονται διάπλατα, γι’ αυτό κρατήστε τα καλά του παρελθόντος και πολεμήστε καθετί ανασταλτικό, που σας σκλαβώνει και σας εμποδίζει να προχωρήσετε παρακάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εβδομάδα θα σας εμπνεύσει αυτοπειθαρχία και άνετα θα μπορέσετε να σταματήσετε κάποιες κακές συνήθειες του παρελθόντος. Τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να πετύχετε καλές συνεργασίες. Φροντίστε την προβολή του εαυτού σας, που είναι και η μεγάλη σας επένδυση. Οι προσπάθειές σας αποδίδουν καρπούς, ενώ οι πρακτικές αποφάσεις ενισχύουν την πρόοδό σας. Τα έσοδά σας και γενικότερα τα υλικά αγαθά παίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας, παρόλο που επιμένετε να πιστεύετε πως δεν εξαρτάστε από αυτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο συναισθηματικός σας τομέας σάς έχει χαρίσει κατά καιρούς πολλές εμπειρίες και τώρα καλείστε να τις χρησιμοποιήσετε, είτε για να διατηρήσετε την υπάρχουσα σχέση σας είτε για να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που επιτελούνται σε αυτήν. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στην προσωπική σας ζωή, για να στρέψετε τα ενδιαφέροντά σας εκεί που προτιμάτε. Ανακαλύψτε τα κρυφά σας σημεία και τραβήξτε την προσοχή αρκετών προσώπων του περιβάλλοντός σας ή του κοινωνικού σας κύκλου. Γίνεστε πιο δεκτικοί και αυτό θα ενθαρρύνει κάποιο πρόσωπο να σας πλησιάσει ερωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν είστε αδέσμευτοι ή μείνατε μόνοι έπειτα από έναν πρόσφατο χωρισμό, η ανάγκη σας για να δημιουργήσετε μια σχέση θα είναι πιο έντονη. Προβείτε σε μεγαλύτερα ανοίγματα για να δημιουργηθούν περισσότερες προϋποθέσεις να πετύχετε τον στόχο σας. Η έκφραση συναισθημάτων και επιθυμιών θα βοηθήσει σημαντικά στην επικοινωνία σας γενικότερα. Δεν αποκλείεται η ανακάλυψη ενός μεγάλου έρωτα να γίνει μέσα από τον τομέα των φλερτ. Αντιμετωπίστε πιο σωστά τις προσωπικές σας υποθέσεις. Ακόμα και αν κάτι δεν λειτούργησε όπως θα θέλατε, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σωτήριες παρεμβάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσοι είστε δεσμευμένοι, πρέπει να βοηθήσετε τον σύντροφό σας για να μπορέσει και εκείνος με τη σειρά του να σας στηρίξει. Θυμηθείτε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως είναι λογικό κάποιες προτεραιότητές του να έρχονται κόντρα με τις δικές σας. Η αποφυγή προστριβών και εντάσεων θα φέρει ισορροπία στη σχέση σας. Ο διάλογος θα είναι η καλύτερη μέθοδος σε κάθε περίπτωση για να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει, ενώ οι αποφάσεις που θα παίρνετε θα πρέπει να είναι από κοινού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This