Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Κάντε αποδεκτές τις αδυναμίες σας, γιατί το να καταφέρετε τα ακατόρθωτα θα σας γίνει ασήκωτο φορτίο. Για να ελαφρύνετε ψυχολογικά, δεχτείτε πως δεν γίνεται να περνούν όλα από εσάς. Οι διάφορες δραστηριότητες εξάντλησαν την υπομονή σας και θέλετε να απομακρυνθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνει επανεκκίνηση σε κάτι που προϋπήρχε, αλλά θα υπερισχύει ο πόθος που θα εξελιχθεί σε πάθος. Τα μικροπροβλήματα του επαγγελματικού τομέα θα αφορούν ασαφείς όρους σε συμβόλαια. Προσέχετε τις συνεργασίες σας και φροντίστε τα πάντα να είναι καθαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράστε τον ψυχικό σας δυναμισμό σε άτομα που μπορούν να σας βάλουν σε μια διαδικασία θετικών σκέψεων. Επωφεληθείτε από ορισμένες συνεργασίες σας και να είστε ευχαριστημένοι με αυτές. Θα αισθανθείτε πως είστε έτοιμοι να συναντήσετε τον εαυτό σας σε ανώδυνες διαδρομές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα νιώσετε πιο δυνατοί να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες καταστάσεις και να τις έχετε υπό τον έλεγχό σας. Τερματίστε όποιες σχέσεις πιστεύετε ότι δεν έχουν πλέον τίποτα να σας δώσουν. Απαρνηθείτε αρνητικές σκέψεις που σας κάνουν να συγκρούεστε με το περιβάλλον σας.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τον χρόνο να ξετυλίξει από μόνος του τη ροή των γεγονότων και να σας οδηγήσει. Φροντίστε να είστε παρατηρητές σε ό,τι γίνεται και αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση. Αν είστε επιφυλακτικοί στις προθέσεις σας, δεν θα προδοθείτε στις αλλαγές που θα κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εγκατάλειψη των αναγκών σας θα είναι το τίμημα της απομάκρυνσης από τους στόχους σας. Εκτιμήστε τον προσωπικό σας χρόνο για να αισθανθείτε αυτάρκεις και ασφαλείς. Οι θέσεις που κρατάτε τον τελευταίο καιρό, σας ωθούν να κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Υπερασπιστείτε τα «πιστεύω» σας χωρίς να εγκαταλείψετε τις αξίες σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας και με τόλμη όλα μπορούν να επιτευχθούν. Δεν είναι απαραίτητο να αναλάβετε όλες τις αγγαρείες που σας φορτώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενα ταξιδάκι θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα. Πάρτε τις αποφάσεις που χρειάζεται για να ξεκόψετε από το παρελθόν. Η κριτική όσων σας περιβάλλουν αρχίζει να σας αφορά όλο και λιγότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεσή σας δεν θα είναι ό,τι καλύτερο με τόσο άγχος, όμως αφού δεν κάνετε ούτε μια προσπάθεια να τα αποβάλλετε, αλλά γίνεστε εριστικοί και αυταρχικοί, πώς θέλετε οι άλλοι να καταλάβουν τις πραγματικές σας ανάγκες;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατήστε μια σταθερή συμπεριφορά, γιατί οι εναλλαγές της ψυχολογίας σας θα σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα πρόσωπα, ενώ θα καταφέρετε να χάσετε καινούργιες ευκαιρίες γνωριμίας που θα είχαν αίσιο τέλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεστε σε φάση που κάνετε άδικες συγκρίσεις τού τώρα με το παρελθόν και σας σπρώχνουν σε λάθος συμπεράσματα. Να έχετε υπόψη πως όταν κλείνετε ένα κεφάλαιο και ανοίγετε ένα άλλο δεν γίνεται να λειτουργείτε με τα κριτήρια του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να μάθετε να ακούτε και τους άλλους και να μην αποφασίζετε μόνοι σας για θέματα που αφορούν άλλους. Δεν μπορείτε να ξέρετε εσείς ποιο είναι το σωστό και δίκαιο για αυτούς, όταν δεν έχετε καν ακούσει τι έχουν να σας πουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This