Ξεκινάει η δίκη για τις αποζημιώσεις των Αρναούτη και Κυριακού! Η οικογένεια του Παντελίδη επιμένει ότι δεν οδηγούσε ο ίδιος

Ηθικές βλάβες που διορθώνονται

Must Read

Έξι χρόνια μετά το μοιραίο πρωινό οπότε σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης στο φρικτό τροχαίο στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, αρχίζει αύριο η δίκη για τις αποζημιώσεις που διεκδικούν η Φρόσω Κυριακού και η Μίνα Αρναούτη. Οι δύο κοπέλες επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ μαζί με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

Ειδικότερα, με την αγωγή της προς την εταιρία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση. Όπως εξηγεί λεπτομερώς στην αγωγή, αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

Αύριο θα εκδικαστεί και η αγωγή της Φρόσως Κυριακού, η οποία επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο και αξιώνει το ποσό των 94.630 ευρώ, από τα οποία τα 80.000 αφορούν την ηθική βλάβη και το υπόλοιπο ποσό είναι για νοσήλια και άλλα. Από την πλευρά της, η οικογένεια Παντελίδη επιμένει ως σήμερα ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ δεν ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής, αλλά η Φρόσω Κυριακού. Ο συνήγορος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας εξήγησε ότι ουσιαστικά είναι το πρώτο δικαστήριο που θα πραγματοποιηθεί. «Η οικογένεια του Παντελίδη ακόμα και σήμερα θεωρεί ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής. Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που τον είδε να φεύγει από τη λέσχη και να μπαίνει στη θέση του συνοδηγού, ενώ αυτό προκύπτει και από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Η οικογένεια του Παντελή θα είναι στο δικαστήριο» είπε ο κ. Λύτρας και συμπλήρωσε: «Επειδή είναι ένα δύσκολο θέμα, θεωρώ ότι το δικαστήριο θα καταλάβει. Υπάρχει DNA από το οποίο προκύπτει ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης. Θέλω να πιστεύω ότι ο δικαστής θα το δει αυτό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This