Μπηχτές από Μουρατίδη στον Ρουβά: «Να πάψει να κάνει αηδίες»!

Άφησε αιχμές πως η δημόσια υπεράσπιση στον Λιγνάδη ήταν... ενορχηστρωμένη!

Must Read

Ο Νίκος Μουρατίδης «κατακεραυνώνει» τον Σάκη Ρουβά και απαριθμεί τα λάθη της καριέρας του. Παράλληλα, τον προτρέπει δημόσια να βγάλει κανένα τραγούδι «της προκοπής» που «να ταιριάζει στην ηλικία του». Ο ραδιοφωνικός παραγωγός, ως γνωστόν, δεν… μασάει τα λόγια του.

«Τα τελευταία χρόνια κάτι συμβαίνει και ο Σάκης κάνει απανωτά λάθη. Από τα βραβεία Κύπρου που πήγε κι έκλεψε κάποιους στίχους της μητέρας του Κορκολή και τους οικειοποιήθηκε. Από το ότι τραγούδησε το “Αξιον Εστί”, από το ότι φωτογραφίζεται με το αυτοκίνητό του μπροστά από το Ηρώδειο κάνοντας διαφήμιση. Αποτυχημένες σεζόν στα κέντρα και δωρεάν, έμαθα, για να μην κλείσει και γίνει ρεζίλι. Συν ότι έχει να κάνει καιρό τραγουδιστική επιτυχία. Ή επίσης αυτό που έγινε με τη συναυλία στον Λυκαβηττό την Πρωτοχρονιά. Και δεν βγαίνει να απαντήσει. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά για την καριέρα του» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης, μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Οσο για τις επίμαχες δηλώσεις του τραγουδιστή για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο παραγωγός και μάνατζερ άφησε αιχμές πως η δημόσια υπεράσπιση ήταν… ενορχηστρωμένη! «Παρασκευή η δίκη του Λιγνάδη, το Σάββατο βγαίνει στην τηλεόραση ο Σάκης και λέει νεράκι αυτά που είναι να πει. Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της δεν είχαν καμία αντίρρηση. Και σκέφτομαι ότι όλο αυτό μήπως είναι ενορχηστρωμένο. Το ότι βγήκε να τον υποστηρίξει μεγάλο φάουλ, γιατί δεν υποστηρίζεται αυτό το πράγμα. Μπορεί να ζει ο Λιγνάδης μία κόλαση, αλλά νομίζω ότι ζει την κόλαση τώρα που έγιναν γνωστά. Οταν δεν ήταν γνωστά, δεν ζούσε σε κάποια κόλαση. Το απολάμβανε. Τι παιχνίδι παίζεται;» αναρωτήθηκε και έστειλε τη συμβουλή του στον Σάκη Ρουβά: «Να κάτσει στο σπιτάκι του και να μην ανακατεύεται. Να βγάλει κανένα τραγούδι της προκοπής και της ηλικίας του και να πάψει να κάνει αηδίες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This