Ιβάν Σβιτάιλο: «Σε νεαρή ηλικία είχα δεχτεί μια ανήθικη πρόταση»

«Βίωσα ρατσισμό όταν μαθεύτηκε ότι έκανα μπαλέτο»

Must Read

Ο Ιβάν Σβιτάιλο, με πατέρα ρωσικής καταγωγής και μητέρα Ελληνίδα, γεννήθηκε στη Γιάλτα της Κριμαίας όπου πέρασε τα πρώτα του χρόνια. Σε ηλικία δέκα ετών εγκαταστάθηκε με τη μητέρα του στην Ελλάδα και έπειτα από 5 χρόνια άρχισε να ασχολείται με το χορό.

Για την απόφασή του να αφήσουν την Ουκρανία και να έρθουν να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα μίλησε ο γνωστός χορευτής στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου αποκάλυψε ότι: «Την απόφαση να έρθουμε στην Ελλάδα την πήρε η μητέρα μου. Ήρθε να κάνει ένα διδακτορικό στην Φιλοσοφική σχολή. Ήθελε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να έρθει να μάθει ελληνικά, να σπουδάσει ελληνική φιλοσοφία. Αυτό έκανε και με έφερε μαζί της».

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως τα πρώτα του χρόνια στην Ελλάδα υπέστη bullying επειδή δεν ήξερε να μιλάει καλά ελληνικά αλλά και για την ενασχόλησή του με τον χορό.

«Ρατσισμό βίωσα το πρώτο διάστημα, όταν δεν μπορούσα να μιλήσω γιατί δεν ήξερα τη γλώσσα. Είχα βιώσει και λίγο ρατσισμό για τον χορό, όταν μαθεύτηκε ότι έκανα μπαλέτο. Εκεί βίωσα ρατσισμό από τα παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων. Αυτό σταμάτησε όταν μετά από ένα διάστημα με παρουσίασαν από την κρατική σχολή στην εκπομπή που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου», είπε χαρακτηριστικά.

Ο εν λόγω χορευτής μιλώντας στον δημοσιογράφο της εκπομπής εκμυστηρεύτηκε πως είχε δεχθεί ανήθικη πρόταση στο παρελθόν.

«Σε νεαρή ηλικία είχα δεχτεί μια ανήθικη πρόταση που με έκανε να νιώσω πολύ άβολα σαν παιδί αλλά και σαν κάποιον που ξεκινά τότε την καριέρα του. Πρέπει να θυμούνται αυτοί που φέρονται λάθος ότι δεν ξεχνάμε την οποιαδήποτε κακοποίηση και άσχημη συμπεριφορά»

Όσον αφορά την κορούλα τoυ παραδέχθηκε πως: «Είμαι ο απόλυτος χαζομπαμπάς. Με κάνει και λιώνω αυτό το πλάσμα αλλά νομίζω με ακούει περισσότερο απ΄ ότι τη μαμά της».

Δείτε επίσης: Ιβάν Σβιτάιλο: «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, πούλησα την μηχανή μου στον Πάνο Νάτση! Ένιωσα ότι είχα τη μισή ευθύνη»

«Πιστεύω ότι έχει πολλά πράγματα να σου δώσει η ορθοδοξία. Πηγαίνω συχνά στην ρωσική εκκλησία», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This