Με τον Μπισμπίκη να την εμψυχώνει, η Βανδή χτύπησε κόκκινο στο κοντέρ της τηλεθέασης στην πρεμιέρα του «Chart Show»

Αυτοκόλλητοι η Βανδή και ο Μπισμπίκης!

Must Read

O έρωτας πλέον δεν κρύβεται και σίγουρα θα καταλήξει σε κουφέτα! Στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή, στα παρασκήνια του «Chart Show» στον Alpha, βρέθηκε ο αγαπημένος της Bασίλης Μπισμπίκης

Σύμφωνα μάλιστα και με την εκπομπή «Τι λες τώρα!» και τη Μαρία Ηλιάκη, η σχέση τους είναι στα καλύτερά της, με τη δημοσιογράφο να αποκαλύπτει: «Μου είπαν οι συγγενείς μου, που βρέθηκαν στο κοινό, ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν στα παρασκήνια και κοιτάζονταν μέσα στα μάτια με την τραγουδίστρια! Τρελαίνομαι με αυτά… Την κοίταζε από το μόνιτορ, η Δέσποινα του έριχνε κλεφτές ματιές. Ήταν εκεί μέχρι το τέλος, δεν έφυγε…»

Έτσι εξηγείται λοιπόν που η Δεσποινούλα πήρε τα πάνω της και χτύπησε κόκκινο στο κοντέρ της τηλεθέασης. 

Ως γνωστόν, πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου το «Chart Show» με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία υποδέχτηκε ξεχωριστούς καλεσμένους, παρουσιάζοντας τη λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια των 90s.

Το μουσικό ταξίδι στο παρελθόν… σημείωσε εξαιρετική πορεία στους πίνακες θεαματικότητας και κατάφερε να σταθεί απέναντι στον ισχυρό αντίπαλο, το «Survivor» του Σκάι.

Tα νούμερα του show είναι εντυπωσιακά, δεδομένης της επιτυχίας που έκανε το «Chart Show», με ποσοστά που έφταναν πάνω από το 30%. Κατάφερε να κρατήσει ένα ποσοστό κοντά στο 15% σε μέσο όρο, ζορίζοντας αρκετά το reality επιβίωσης, που εδώ και καιρό έπαιζε μόνο του τα σαββατόβραδα, δίνοντας στον σταθμό την πρώτη θέση στον μέσο όρο ημέρας στο δυναμικό κοινό, με 13,9%.

Συγκεκριμένα, το «Chart Show» κατέγραψε στο δυναμικό κοινό 15,3%, ενώ στο γενικό σύνολο σημείωσε 14,5%.

Το «Survivor» έκανε στο δυναμικό κοινό 17,6 και στο γενικό σύνολο 22,5%.

Η Δέσποινα έχει θέληση και θα… επιβιώσει όσο έχει τον Βασίλη Μπισμπίκη πλάι της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This