Σάββας Σαλίπας: Ο Γιαννάκης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» σπουδάζει ναυτιλιακά και εργάζεται ως διανομέας

Must Read

Τον Σάββα Σαλίπα τον γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» όπου υποδυόταν τον μικρό γιο του Γιάννη Μπέζου, τον Γιαννάκη.

Για την συμμετοχή του στη σειρά μίλησε ο νεαρός, τότε ηθοποιός, αποκαλύπτοντας πως: «Δύο χρονών γράφτηκα σε ένα πρακτορείο και άρχισα να κάνω φωτογραφίσεις για περιοδικά και περίπου στα 7 ήρθε το “Ευτυχισμένοι μαζί”. Κάποια στιγμή δεν ήθελα όμως να παίζω στην τηλεόραση γιατί ντρεπόμουν που έβγαινα έξω και μου μιλούσαν. Έχανα την παιδική μου ηλικία».

Ο ίδιος αποφάσισε να μην ασχοληθεί με την υποκριτική καθώς οι ηθοποιοί δεν έχουν μεγάλες χρηματικές απολαβές.

«Σπουδάζω ναυτιλιακά και αισθάνομαι πιο ασφαλής ότι θα έχω δουλειά στο μέλλον. Καλώς ή κακώς με την υποκριτική μία είσαι και μία δεν είσαι. Παράλληλα εργάζομαι σαν διανομέας και πηγαίνω σε ένα φροντιστήριο και βοηθάω», τόνισε.

Το τελευταίο διάστημα ο Σάββας Σαλίπας ασχολείται με το Tik Tok όπου αναπαριστά σκηνές από την πετυχημένη σειρά του Mega.

@savvas_salipas

Κατι αποριες που εχει αυτο το παιδι😂 #apories #giannakis #fy #foryou #tiktok #houseoftiktok #fyp #viral

♬ πρωτότυπος ήχος – Savvas Salipas

«Είδα ότι στο Tik Tok κάποια άλλα παιδιά που έχουν παίξει σε ελληνικές σειρές ανεβάζουν βίντεο με παλιές σκηνές και είπα “καλή ιδέα”», εξήγησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This