Η φαμίλια Αγγελοπούλου τίμησε στο πάλκο τη μνήμη του Μανώλη

Must Read

Σε οικογενειακή υπόθεση εξελίχθηκε το live που έδωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Στάθης Αγγελόπουλος σε γνωστό στέκι στο Μοσχάτο. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρέθηκε εκεί έπειτα από σχετική πρόσκληση της επιχειρηματία Αναστασίας Κατηφόρη προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε μια βραδιά αφιερωμένη στον αξέχαστο πατέρα του, με αφορμή το γεγονός ότι στις 2 Απριλίου συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από τον θάνατό του.

Από τη βραδιά μνήμης και διασκέδασης στο Εν Μοσχάτω, η οποία ήταν και sold out, αφού δεν έπεφτε καρφίτσα, δεν γινόταν να λείπουν τρία από τα πλέον σημαντικά πρόσωπα στη ζωή του Στάθη. Πρώτη και καλύτερη ήταν εκεί η μητέρα του, η αγαπημένη τραγουδίστρια Αννούλα Βασιλείου, η οποία κάποια στιγμή πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε το «Ένα χειμωνιάτικο πρωί», με τον κόσμο να τη χειροκροτεί θερμά. Τραγούδι είπε και η αδελφή του Στάθη, Μαρία, η οποία είναι βαφτισιμιά του αλησμόνητου Στέλιου Καζαντζίδη και μοιάζει καταπληκτικά στη μητέρα της, Αννούλα.

Ωστόσο, εκείνος που τράβηξε τα περισσότερα φλας -κι ας μην τραγούδησε- δεν ήταν άλλος από τον συνονόματο εγγονό του θρυλικού Αγγελόπουλου. Ο 24χρονος Μανώλης, ο οποίος σπούδασε στην Αμερική και ασχολείται με την ηχοληψία και την παραγωγή, πόζαρε στον φακό ανάμεσα στη γιαγιά του και τη θεία του, οι οποίες φάνηκε να του έχουν τρομερή αδυναμία.

Και φυσικά χειροκρότησε κι ο ίδιος τον πατέρα του Στάθη Αγγελόπουλο, τον οποίο ο κόσμος που είχε γεμίσει το μαγαζί δεν άφηνε να κατέβει από το πάλκο, ζητώντας του όλο και περισσότερα τραγούδια του Μανώλη Αγγελόπουλου, σε σημείο που δεν πρόλαβε να πει τις δικές του επιτυχίες. Δεν ήταν επομένως τυχαίο ότι προγραμμάτισε αμέσως και δεύτερο live στο Εν Μοσχάτω για το προσεχές Σάββατο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This