Ζήνα Κουτσελίνη: O πατέρας της μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μητέρα της μπροστά στα παιδικά της μάτια

Must Read

Γροθιά στο στομάχι όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον πατέρα της, που κυνηγούσε να σκοτώσει τη μάνα της μπροστά στα παιδικά της μάτια. Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Star άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλους και για όλα στο «The 2Night Show»!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στην εκπομπή του την οικοδέσποινα της παραγωγής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η δημοσιογράφος μίλησε για πρόσωπα και καταστάσεις που σημάδεψαν τη ζωή της. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε με συγκίνηση στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, στα προβλήματα με τον πατέρα της, στην κακοποίηση της μητέρας της και στις στιγμές που ένιωσε να «λυγίζει».

«Ο πατέρας μου με φαλτσέτα μαχαίρωσε τη μάνα μου. Ήμουν ένα παιδί όταν το είδα αυτό και βλέπεις πόσο παγωμένα σου περιγράφω αυτή την ιστορία σήμερα. Ήμουν παιδί κάτω στο πάτωμα και του τραβούσα το παντελόνι, γιατί τη σκότωνε μπροστά μου, και πήρα τη μάνα μου και την πήγα εγώ στην Αστυνομία».

Και πρόσθεσε, φανερά συγκινημένη, όταν τη ρώτησε ο Γρηγόρης «και τι έκανε η γειτονιά που τους άκουγε;»: «Ποια γειτονιά; Δεν ήξερε η γειτονιά που έμενα εγώ; Ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες, σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα, σε πόσα πατώματα;».

Η ίδια, μάλιστα, με αφορμή όσα πέρασε εξομολογήθηκε πως νιώθει «ανήμπορη» να βοηθήσει τις κακοποιημένες γυναίκες που συναντάει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This