Σμήνος από… ΜΕΛΙSSES και διαμαντένια… φίδια στο χλιδάτο πάρτι του πρώην ισχυρού του ΣΕΒ στη βίλα

Όσα έγιναν το Σάββατο προς τιμήν της κυρίας Φέσσα! Τίγκα στη χλιδή η ξέφρενη βραδιά

Must Read

Oύτε σε συναυλία να ήταν καλεσμένοι όσοι βρέθηκαν στη νέα βίλα-φρούριο στη Μύκονο του βιομηχάνου και προέδρου του ομίλου Quest Συμμετοχών Θεόδωρου Φέσσα! Όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso» το Σάββατο, ο ιός της χλιδής θα χτυπούσε το weekend το κοσμοπολίτικο νησί για χάρη της συζύγου του πρώην πρόεδρου του ΣΕΒ, με καλεσμένους από το ζεύγος Κούστα μέχρι τον δήμαρχο Μυκόνου και από τον Ηλία Ψινάκη μέχρι το ζεύγος Καίσαρη!

Ο Θεόδωρος Φέσσας με τη σύζυγό του Ελίνα

Και πράγματι το Σάββατο έγινε το «έλα να δεις» στην περιοχή Τούρλος, μόλις 2,5 χλμ. από την πόλη της Μυκόνου, εκεί όπου έχουν χτίσει τα εξοχικά τους παλάτια πάρα πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες.

Βλέπετε, οι καλεσμένοι του Φέσσα δεν αρκέστηκαν στη μοδάτη μουσική από τα decks, μια και για χάρη τους έπαιξαν live οι MΕΛΙSSES, με πρώτο τον 71χρονο Φέσσα να δίνει το σύνθημα για να αρχίσει ένα ξέφρενο πάρτι που θα ζήλευαν και τα άγρια νιάτα του Κολωνακίου και των βορείων προαστίων!

Αφού πρώτα έγινε η δεξίωση με τους πλούσιους μπουφέδες, άρχισε η συναυλία στη σκηνή που είχε στηθεί στους εξωτερικούς χώρους της βίλας, γύρω από την ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα! Μάλιστα ο Χρήστος Μάστορας επιδόθηκε σε αγώνα ταχύτητας για να είναι την επόμενη ημέρα, Κυριακή 29 Μαΐου, στο live του «X-Factor», με τον Ηλία Ψινάκη, που επίσης ήταν καλεσμένος στο χλιδάτο πάρτι. Με την εμφάνιση και τα hits του συγκροτήματος, όπως το «Πού ‘ναι η αγάπη», οι κυρίες της βραδιάς, με πρώτη και καλύτερη την εορτάζουσα Ελίνα Φέσσα, άρχισαν τον χορό.

Η ξέφρενη βραδιά είχε σύμμαχό της τον καλό καιρό στο νησί, αλλά και τη θετική ενέργεια, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, που σχολίαζαν με ζήλια τη «μεγάλη τύχη» της οικοδέσποινας για τη λατρεία που της έχει ο σύζυγός της!

Βλέπετε, μετά τις MΕΛΙSSES, τους καλεσμένους τούς έζωσαν τα… φίδια μόλις αντίκρισαν το δώρο που δέχτηκε η εορτάζουσα από τον σύζυγό της: ένα διαμαντένιο περιδέραιο σε σχήμα φιδιού, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, από τη νέα συλλογή Serpenti του οίκου Bulgari!

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ, στη νέα του βίλα που βρίσκεται σε 800 τετραγωνικών μέτρων οικόπεδο «φιλέτο» (την οποία απέκτησε πρόσφατα αντί αρκετών εκατομμυρίων ευρώ από επιχειρηματία της Θεσσαλoνίκης και την ανακαίνισε εκ βάθρων), καμάρωνε για τα μεγαλεία που πρόσφερε στους καλεσμένους του, μεταξύ άλλων ο CEO της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου, ο Βίλλυ και η Μαίρη Παναγιωτίδη, ο Γιάννης και η Σοφία Καραγεώργη, ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα, ο Κώστας και η Χριστιάνα Καίσαρη, ο Παύλος και η Χρύσα Κανελλοπούλου, ο Γιώργος και η Ρούλα Λινάτσα, αλλά και ο δήμαρχος της Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

Σοφία και Γιάννης Καραγεώργης
Κωνσταντίνος Κουκάς
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα
Ζεύγος Λινάτσα
Κώστας και Χριστιάνα Καίσαρη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This