Γιάννης Στάνκογλου: «Μέσα στη ζάλη και την παραζάλη με έχουν “μαγέψει” ή κάτι μου έριξαν στο ποτό και με έκλεψαν»

«Έχω γυρίσει με σπασμένη μύτη από κλαμπ, με έχουν δει μέσα σε κλούβα των ΜΑΤ...»

Must Read

Παρόλο που ο Γιάννης Στάνκογλου, όντας μικρό παιδί απέφευγε το διάβασμα, εκείνος αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην Κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον ώθησε να ασχοληθεί με το χώρο του θεάτρου.

«Προς το τέλος της Γ’ λυκείου άρχισα να διαβάζω αρκετά, μου άρεσε. Στη δραματική σχολή μπήκα γιατί με γοήτευαν αυτά που μου έλεγαν φίλοι μου ότι έκαναν εκεί. Η αναγνωσιμότητα με βοήθησε σε κάτι ουρές στην τράπεζα. Αν και δε θέλω», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Και τη σχέση που έχει με τα παιδιά του τα οποία έχει αποκτήσει με τη σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν δήλωσε πως: «Τα παιδιά μου δε βλέπουν τόσο τηλεόραση, αλλά έχουν δει όλες τις παραστάσεις μου. Η κόρη μου παίζει θέατρο μαζί με τη μαμά της. Μακάρι να ξεφύγει από το επάγγελμά μας, γιατί δεν είναι εύκολη η δουλειά του ηθοποιού. Έζησα αρκετά ελεύθερα παιδικά χρόνια, η εμπιστοσύνη είναι το πρώτο που προσπαθώ να καλλιεργήσω με τα παιδιά μου».

Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει πώς στην εφηβεία του θεωρούταν «άγριο νιάτο».

Δείτε επίσης: Γιάννης Στάνκογλου: «Μου έβγαλαν όπλο μέσα σε μπαρ»

«Έχω κάνει πάρα πολλά στους γονείς μου. Έχω γυρίσει με σπασμένη μύτη από κλαμπ, με έχουν δει μέσα σε κλούβα των ΜΑΤ για εξακρίβωση στοιχείων στο γήπεδο, είναι τόσα πολλά», είπε για τα παιδικά του χρόνια και πρόσθεσε: «Κάνω τα πάντα και βρίσκω ελεύθερο χρόνο για τα παιδιά μου. Είναι η προτεραιότητά μου. Μου αρέσει να βλέπω τις ρυτίδες μου, που μεγαλώνω. Μου αρέσει που μεγαλώνω και κάνω αυτό που θέλω. Το δικό μου θαύμα είναι τα παιδιά μου».

«Μέσα στη ζάλη και την παραζάλη με έχουν “μαγέψει” ή κάτι μου έριξαν στο ποτό και μου πήραν τα χρήματα. Το περιστατικό έγινε στη Μαλαισία και μου πήραν 400-500 ευρώ. Ζήτησα να μου στείλουν χρήματα από την Ελλάδα για να επιστρέψω», είπε για το περίεργο περιστατικό που του Συνέβη στη Μαλαισία.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This