O άνδρας με τον οποίο είδαμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι νέος σύντροφος αλλά ο σύζυγός της!

Έτσι ξαφνικά, ήρθε μια ανατροπή από το πουθενά.

Must Read

Μόλις πριν λίγες ώρες, έκανε το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το χωρισμό της από τον τράπερ Snik, έχει νέο σύντροφο και τους είδαμε μαζί στα Κουφονήσια σε παπαρατσικές φωτογραφίες να είναι αγκαλιά και να δίνουν φιλιά. Ωστόσο οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό, δεν ανέφεραν περισσότερες πληροφορίες για τον μυστηριώδη αυτόν άνδρα,μέχρι που σήμερα, έχουμε κάποια νέα για εκείνον που είναι αν μη τι αλλο ανατρεπτικά και εντυπωσιακά.

Ο Γιάννης Καραβασάνης λοιπόν όπως είναι το όνομά του, είναι αρχιτέκτονας και με την Ηλιάνα γνωρίστηκαν το 2010. Το 2015 παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες σε κλειστό κύκλο. Γι αυτόν τον γάμο όμως δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής τίποτα περισσότρο γνωστό. Κουμπάροι στον γάμο ήταν η Γιάννα Τερζή και ο Δημήτρης Γιαννέτος. Προφανώς η σχέση του ζευγαριού πέρασε κάποια κρίση και τώρα είναι και πάλι μαζί, έχουμε επανασύνδεση!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hello! Greece (@grhello)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This