H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διαφημίζει το καρπούζι με έμπνευση από αισθησιακές ταινίες

Μια φέτα καρπούζι ανάμεσα στα ηλιοκαμμένα πόδια της.

Must Read

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο σύντροφός της νικητής του φετινού Survivor, Στάθης Σχίζας έκαναν διακοπές στη Σάμο και η επιχειρηματίας ανέβαζε αδιάκοπα story από την καθημερινότητά τους στο νησί.

Είδαμε πως έφαγαν αρκετά, με τον Στάθη Σχίζα να είναι ακόμη αρκετά πεινασμένο από τις δοκιμασίες που πέρασε στο reality επιβίωσης. Μάλιστα οι δυο τους απάντησαν και σε διάφορες ερωτήσεις ακολούθων τους, ανάμεσα στις οποίες ήταν και το αν σκοπεύουν να παντρευτούν, με τον ίδιο να τους παραπέμπει στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για απαντήσεις.

Το πιο σέξι στιγμιότυπο ωστόσο από αυτές τις διακοπές δεν ήταν ούτε τα φιλιά τους, ούτε οι πόζες τους στο κρεβάτι, αλλά ένα τριγωνικό κομμάτι καρπούζι το οποίο λάνσαρε η influencer τοποθετώντας το ανάμεσα στα πόδια της, καλύπτοντας με αυτό το μπικίνι της. Ιδανικός τρόπος να διαφημίσει κανείς το καρπούζι όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This