Αφροδίτη Γραμμέλη: Αυτός είναι ο σύντροφος της δημοσιογράφου στον οποίο ευχήθηκε δημόσια για τα γενέθλιά του

Πολύ ερωτευμένη η τηλεκριτικός με τον αξιωματικό των Ειδικών Δυνάμεων.

Must Read

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, είναι πολύ ερωτευμένη και ένιωσε πως ήρθε η ώρα να μιλήσει για την προσωπική της ζωή. Η καταξιωμένη τηλεκριτικός υπήρξε παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαϊμάκη με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Μιχάλη και από τότε που πήρε διαζύγιο δεν είχε μιλήσει ποτέ για την προσωπική της ζωή.

Σήμερα λοιπόν, ξάφνιασε τους πάντες, με την απόφασή της να ευχηθεί δημόσια στον σύντροφό της Ζήση χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του, γνωστοποιώντας έτσι πως βρίσκεται σε σχέση με τον Αξιωματικό των Ειδικών Δυνάμεων χωρίς να έχει προειδοποιήσει κανέναν.

O Zήσης Παλατσίδης, είναι ένστολος και σύμφωνα με τα όσα είδαμε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έχει βρεθεί σε αποστολές στο Αφγανιστάν και αγαπά τις μοτοσυκλέτες.

Η Φαίη Σκορδά που εξεπλάγην ευχάριστα από το γεγονός, θέλησε να το σχολιάσει στον αέρα της εκπομπής και είπε: «Να τον χαίρεσαι! Δεν θα το έθιγα ποτέ το θέμα αλλά έβαλες φωτογραφία και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση γιατί εσύ δεν μιλάς για τα προσωπικά σου», με την Αφροδίτη Γραμμέλη να απαντά: «Είμαι σίγουρη αυτή τη φορά. Τον λένε Ζήση. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή και αυτή τη φορά το έκανα συνειδητά» 

«Όταν μία γυναίκα έχει περάσει από έναν γάμο, για να αποφασίσει να μιλήσει είτε είναι στην τηλεόραση, είτε σε φίλους, να το κάνει πιο επίσημο, να το πει ρε παιδί μου, πρέπει αυτός ο άνθρωπος να της βγάζει κάτι…» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This