Στέλιος Κουδουνάρης για τους ληστές που άδειασαν το λογαριασμό του: «Είναι επικίνδυνοι έχουν πάρει από επαγγελματίες μέσα σε 8-10 μήνες πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ»

«Η σπείρα είναι πάρα πολύ μεγάλη και επικίνδυνη, έχουν πάρει από επαγγελματίες μέσα σε 8-10 μήνες πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ» είπε στη συνέντευξή του

Must Read

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην τεράστια τραπεζική απάτη στην οποία υπήρξε θύμα, όταν μια σπείρα απέκτησε πρόσβαση στον επαγγελματικό του λογαριασμό με αποτέλεσμα να τον αδειάσει.

@newsbreakgr

Κουδουνάρης για τους ληστές που άδειασαν το λογαριασμό του: «Είναι επικίνδυνοι έχουν πάρει πάνω από 15 εκ»! #stelioskoudounaris

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

«Ήμουν μια μέρα μόνος στο κατάστημά μου και με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα, που υποτίθεται ότι ήταν η κοπέλα από το φαρμακείο. Μου λέει έρχεται η αδερφή μου να πάρει το τάδε φόρεμά σου, δώσε μου τον λογαριασμό σου να σου βάλω τα 200 ευρώ και να σου στείλω την απόδειξη. Της δίνω τον λογαριασμό και κάποιους κωδικούς. Μπήκαν μέσα και σχεδόν μου άδειασαν τον λογαριασμό» είπε αρχικά.

«Τυχαία σταμάτησε όλο αυτό, ηλεκτρονικά δεν προστατεύθηκα πουθενά. Πήγε ένας κύριος που ήταν μέλος της σπείρας σε ένα υποκατάστημα στη Θήβα να ξεμπλοκάρει τους κωδικούς της κάρτας του. Έκανε σαματά και δόξα τω Θεώ η κοπέλα είδε στον λογαριασμό του το όνομά μου και όταν τον ρώτησε “τι σχέση έχετε με τον κύριο Κουδουνάρη;”, εκείνος είπε δεν τον ξέρω. Με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής της τράπεζας και με ρώτησε αν έχω κάνει κάποιες μεταφορές στον τάδε κύριο και ότι μου έχουν αδειάσει τον λογαριασμό. Το σοκ ήταν πάρα πολύ μεγάλο» συνέχισε ο σχεδιαστής.


  
«Ο άνθρωπος αυτός έφυγε από την τράπεζα, δεν ειδοποίησαν την Ασφάλεια» επισήμανε. Τέλος, αποκάλυψε ότι: «Η σπείρα είναι πάρα πολύ μεγάλη και επικίνδυνη, έχουν πάρει από επαγγελματίες μέσα σε 8-10 μήνες πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ» είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει ποτέ τα χρήματά του πίσω.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This