O Στηβ Μιλάτος μιλά για πρώτη φορά μετά την παραπομπή του σε δίκη για βιασμό

«Εγώ είμαι καλά με τον εαυτό μου, η μητέρα μου με αγαπάει και οι φίλοι μου ξέρουν τι είμαι»

Must Read

Ο Στηβ Μιλάτος παραπέμφθηκε τελικά σε δίκη για βιασμό μετά από την καταγγελία που έγινε εις βάρος του από μια νεαρή γυναίκα η οποία ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε από εκείνον το καλοκαίρι στο Φαληράκι της Ρόδου.

Μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Στηβ Μιλάτος μίλησε στην κάμερα του ΟPEN λέγοντας ότι δεν αγχώνεται γιατί υπάρχει η ιατροδικαστική έκθεση και οι κατεθέσεις των αυτόπτων μαρτύρων ενώ τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη καθώς και η εισαγγελέας της έδρας εισηγήθηκε την αθώωσή του.

«Είναι μια δύσκολη και περίεργη μέρα για μένα, αλλά δεν αγχώνομαι για κάτι. Ναι, εξεπλάγην από το αποτέλεσμα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στον δικηγόρο μου. Δε θέλω να πω πολλά πράγματα. Υπομονή και θα δείξει. Ενημερώθηκα από τον δικηγόρο μου ότι παραπέμπομαι σε δίκη, περιμένουμε την ημερομηνία. Το πρώτο άτομο που ενημέρωσα για την εξέλιξη της υπόθεσης ήταν η μητέρα μου. Δεν έχω μιλήσει με την κοπέλα που με έχει καταγγείλει. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος.

Άλλαξε η καθημερινότητά μου και η ζωή μου, αλλά δεν θα βουλιάξω. Δέχτηκα μερικά άσχημα μηνύματα στα social μετά την καταγγελία, αλλά δε θα δώσω βάση. Εγώ είμαι καλά με τον εαυτό μου, η μητέρα μου με αγαπάει και οι φίλοι μου ξέρουν τι είμαι. Δε ξέρω αν είμαι ερωτευμένος, δε βάζω ταμπέλα. Υπάρχει μια κοπέλα στη ζωή μου αυτή τη στιγμή και με στηρίζει και αυτή και οι φίλοι μου» δήλωσε ο Στηβ Μιλάτος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This