Σεσουάρ για νανούρισμα: Η Μαίρη Συνατσάκη δείχνει τον τρόπο που κοιμίζει το μωρό της

Κάνει χρήση των λεγόμενων "λευκών ήχων"

Must Read

Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε για πρώτη φορά μητέρα όταν στις 5 Δεκεμβρίου 2022 έφερε στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά της με το σύντροφό της Ίαν Στρατή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Το μωρό είναι πλέον σαράντα ημερών και η Μαίρη Συνατσάκη βιώνει μια νέα πραγματικότητα η οποία έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή της. Mάλιστα τα φετινά της γενέθλια τα γιόρτασε με πολλή ησυχία, καθώς το μωρό κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο και δεν ήθελε να το ξυπνήσει. Έτσι έσβησε τα κεράκια στην τούρτα της μαζί με λίγους καλούς φίλους στο σπίτι προσέχοντας μην κάνουν θόρυβο και ενοχλήσουν την μπέμπα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)


Σε ένα story που είδαμε στον προσωπικό λογαριασμό της Μαίρης Συνατσάκη στο Instagram μας έδειξε τη συσκευή που χρησιμοποιεί για να κοιμίζει την κόρη της και δεν είναι άλλη από το σεσουάρ.

Τα τελευταία χρόνια άλλωστε γίνεται όλο και περισσότερο λόγος για τη χρήση των λεγόμενων “λευκών ήχων” οι οποίοι βοηθούν τα μωρά τόσο να αποκοιμηθούν όσο και να έχουν καλύτερη ποιότητα ύπνου.

Όταν λέμε λευκούς ήχους εννοούμε τον θόρυβο του απορροφητήρα, της ηλεκτρικής σκούπας, ή της βροχής τους οποίους χρησιμοποιούν οι γονείς για να ηρεμούν τα μωρά.

Στο Story που ανέβασε η Μαίρη Συνατσάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως η ίδια θεωρεί αποτελεσματικό τον ήχο του σεσουάρ για να αποκοιμίζει την κόρη της καθώς με τον ήχο του ηρεμεί.

“Tι να κάνεις όταν κλαίει το πιτσίνι και δεν πιάνει τίποτα: Όταν ο απορροφητήρας δεν τα καταφέρνει, όταν η σκούπα δεν αρκεί, το πιστολάκι θα σώσει την κατάσταση” έγραψε στο Instagram Story της προσθέτοντας πως “Η νέα μου θρησκεία είναι το πιστολάκι”

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This