Πέθανε ο Sin Boy;

To όργιο φημών μετά από τη φωτογραφία μέσα σε ασθενοφόρο

Must Read

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από φήμες που διέρρευσαν και θέλουν τον τράπερ Sin Boy να έχει αφήσει την τελευταία του πνοή μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε φωτογραφία, στην οποία ο γνωστός και αμφιλεγόμενος Αλβανός μουσικός φαίνεται να είναι ξαπλωμένος μέσα σε ασθενοφόρο στο Κόσοβο, χωρίς τις αισθήσεις του.

Την ίδια ώρα, στα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει μπει «μαύρο» στις φωτογραφίες του, ενώ η αδερφή του έκανε αποχαιρετιστήρια ανάρτηση γράφοντας rest in peace.

Επιπλέον, στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram έγινε ανάρτηση η οποία γράφει: «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination».

Ωστόσο οι περισσότεροι χρήστες κάνουν λόγο για διαφημιστικό κόλπο, μέσω του οποίου ο Sin Boy επιχειρεί να επανέλθει στο προσκήνιο, λίγο προτού κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This