Ιωάννα Τούνη: Περιγράφει πως είναι η πτήση με το νεογέννητο μωρό της

Ανέβασε δυο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Must Read

H Ιωάννα Τούνη έγινε μητέρα στις 9 Ιανουαρίου όταν έφερε στον κόσμο το γιο της. Πατέρας του μωρού είναι ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου. Μετά τη γέννηση του παιδιού το ζευγάρι κατέβηκε στην Αθήνα, όπου ο νέος μπαμπάς πηγαίνει στη δουλειά του και η νέα μαμά μένει με το μωρό το οποίο θηλάζει.

Σχεδόν δυο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πήγε στη Θεσσαλονίκη όπου διατηρεί την επιχείρησή της με τα ρούχα. Αφού ολοκλήρωσε τις δουλειές της, ήρθε η ώρα να επιστρέψει πίσω στην Αθήνα και περιέγραψε στους ακολούθους της πως είναι το ταξίδι με ένα νεογέννητο.

«Τελείωσα τις πρωινές δουλειές μου στη Θεσσαλονίκη και τώρα πετάμε στον μπαμπά μας με τον “νουνίτο”. Πηγαίνουμε στον μπαμπά μας. Με ρωτήσατε πάρα πολλοί πώς γίνεται και πετάμε, τι ακριβώς κάνουμε. Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα. Το μωρό δεν πληρώνει εισιτήριο, αλλά του βγάζουν ένα τυπικό ότι είναι παρών στο αεροπλάνο», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, η influencer ανέβασε ένα ακόμη βίντεο στα instastories, στο οποίο εξηγεί: «Μόλις περάσαμε τον έλεγχο. Πέρασα κατευθείαν με το μωράκι, δεν χρειάστηκε να το βγάλω από πάνω μου. Έχει πιστοποιητικό γέννησης και πετάει έτσι, με το πιστοποιητικό του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This