Η δουλειά δεν είναι ντροπή! Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος εργάστηκαν ως σερβιτόροι

Must Read

Στην εκδήλωση του περιοδικού Madame Figaro βρέθηκε χτες η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη , Γαία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όνειρά της για το μέλλον αλλά και στην σχέση της με τον Άγγελο Λάτσιο.

Ωστόσο απέφυγε να μιλήσει για την Ελένη Μενεγάκη και στην ερώτηση «Πως είναι η παρουσιάστρια ως πεθερά» εκείνη απάντησε : «Ας μιλήσουμε για εμένα και για την σημερινή βραδιά και όχι για άλλα πράγματα».




Οι δηλώσεις της αυτές σχολιάστηκαν από την εκπομπή «Πρωινό μας» με την Έλενα Χριστοπούλου να αποκαλύπτει πως η νεαρή καλλονή δούλευε μαζι με τον Άγγελο Λάτσιο όλο το καλοκαίρι ως σερβιτόροι στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου.

«Συνεργαζόμαστε με τη Γαία, είναι από τα καινούρια κορίτσια μου. Είναι ένα κορίτσι που πιστεύω ότι θα κάνει πολλά πράγματα στο μέλλον, γιατί έχει πάρα πολλά ταλέντα. Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλή και πίσω από τις κάμερες, έχει πολύ ωραία ματιά. Το καλοκαίρι δουλεύανε και οι δύο ως σερβιτόροι στα Άχλα. Όλο το καλοκαίρι. Στο ξενοδοχείο που έχει ο Μάκης Παντζόπουλος.

Εμείς είχαμε κάνει ραντεβού πριν φύγουν για την Άνδρο. Δουλεύανε όλο το καλοκαίρι, ήρθαν ελάχιστα στην Αθήνα. Δούλευε και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που κάνει. Έκατσαν σεζόν», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

«Είναι ένα ζευγάρι, με ωραίο θράσος, ευγενές, νομίζω ότι θα δούμε ωραία πράγματα και από τους δύο στο μέλλον», κατέληξε η booker μοντέλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This