Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: O λόγος που «αποκάλυψε» την ερωτική συνεύρεση του Μάριου με τη Σοφιάνα

Must Read

Καλεσμένη βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» μετά την αποχώρησή της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τσακωμό της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο σχετικά με την ερωτικές συνευρέσεις που είχε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Απ’ ότι φαίνεται ο παίκτης των διάσημων δεν είχε στενές σχέσεις μόνο με την Καρολίνα Καλύβα, αλλά και με την Σοφιάνα Αβραμάκη.

Την αποκάλυψη είχε κάνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά την διαμονή της στον Άγιο Δομίνικο.

«Έλα Χριστέ και Παναγιά μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος, πιατάκι πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα μη μου έρθει από πουθενά. Και με την Καρολίνα, και με την Ελευθερία και με την… Μπράβο σεξουαλικότητά», είχε πει χαρακτηριστικά.




Παρόλο που δεν ακούστηκε το όνομα της πρώην παίκτριας του Survivor, οι χρήστες του Twitter έλυσαν το μυστήριο και αποκάλυψαν το όνομα της.

Για το γεγονός ότι ανέφερε το όνομα της Σοφιάνας, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ προκειμένου να ξεκαθαρίσει την θέση της.

«Ίσως κάποιες φορές η συμπεριφορά μου να ήταν τοξική, βρισκόμουν σε άμυνα συνεχώς γιατί από την πρώτη στιγμή δεχόμασταν επίθεση οι τρεις νέες παίκτριες. Η κατάσταση έγινε ως εξής, ήταν ο Μάριος ξαπλωμένος και πήγε η Ελευθερία και του είπε “έχεις κάνει αυτό με εκείνη, με εκείνη κτλ”. Εκείνος απάντησε οκ. Έρχεται μετά η ρεπόρτερ και μου λέει να πάμε για προσωπική συνέντευξη. Η Ελευθερία έλεγε διάφορα ονόματα και ο Μάριος απαντούσε θετικά.

Εγώ ήμουν δίπλα. Σε αυτό το ριάλιτι, όταν είσαι δίπλα, σε ρωτάει η ρεπόρτερ σε προσωπική συνέντευξη. Τότε με ρώτησαν για την τρίτη κοπέλα και τους είπα ότι δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα μίας κυρίας που δεν είναι εδώ. Τότε μου είπαν ότι στο βίντεο υπάρχει καταγεγραμένο το όνομα και ότι μπορεί να παιχτεί με μπιπ. Παίχτηκε με μπιπ το όνομα από εμένα και δεν παίχτηκε καθόλου η στιγμή της συζήτησής τους. Σαν να προστατεύουν τον Μάριο με κάποιον τρόπο», ανέφερε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This