Σταύρος Γεωργάς: «Aπό τα 6.000 μηνύματα που έστειλα, βγήκα με 600 γυναίκες για μία βραδιά»

«Τώρα με φλερτάρουν χειρότερα, είμαι θύμα αυτής της υπόθεσης» υποστηρίζει

Must Read

Ο Σταύρος Γεωργάς, ο άνθρωπος που έγινε viral εξαιτίας των ηχητικών μηνυμάτων που έστελνε σε χιλιάδες γυναίκες, αφ ενός ισχυρίζεται πως το “σχέδιό” του απέδωσε, αφ’ετέρου, τόνισε πως πλέον αυτός είναι το θύμα της υπόθεσης καθώς οι “παρατημένες” γυναίκες που απέρριψε μετά την μία και μοναδική επαφή μαζί του δημοσίευσαν τα ηχητικά για να τον εκδικηθούν.

Αν και στο βίντεο που ανέβασε χθες στο Tik Tok ισχυρίστηκε πως δεν τον ενδιαφέρει η δημοσιότητα, σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή το “Πρωινό” όπου και παρουσίασε την δική του εκδοχή των πραγμάτων καθώς όπως ισχυρίστηκε «οι γυναίκες αυτές τον έχουν διαβάλλει», δημοσιεύοντας τα μηνύματά του χωρίς τη συναίνεσή του.

«Το έκανα χρόνια αυτό, περίπου 8 χρόνια. Για να το κάνω σημαίνει ότι έχω επιτυχία», υποστήριξε αρχικά, ενώ ανέφερε πως από τις 6.000 γυναίκες, στις οποίες έστειλε μήνυμα, βγήκε με τις 600, εκ των οποίων κάποιες ήταν και παντρεμένες.

Προφανώς και μου απαντούσαν. Έχω χιλιάδες απαντήσεις. Πάρα πολλές γυναίκες έχουν βγάλει όλα αυτά για μένα κι είναι ψέμα. Έχουν σβήσει πάρα πολλά μηνύματα και φαίνεται πως μιλάω μόνος μου. Υπάρχει μια παρεξήγηση, είπα χθες ότι το 60% μου έχει απαντήσει. Δεν σημαίνει ότι έχω βγει με 6.000. Έχω βγει περίπου με 1.000. Τι Σπαλιάρας λένε;», είπε.

«Έχω αρχές από την οικογένειά μου, ό,τι έχω κάνει με κάποια γυναίκα είναι με συναίνεση. Είμαι θύμα σε αυτή την ιστορία. Όλο αυτό που έχει γίνει με το όνομά μου, έχει γίνει χωρίς τη συναίνεσή μου και με έχουν διαβάλει πολλές γυναίκες με τα ηχητικά τα δικά μου, τα οποία είναι ιδιωτικά», ανέφερε.

«Χωρίς τη συναίνεσή μου το ξαναλέω αυτό. Αυτό έγινε, γιατί έλεγα ένα ηχητικό σε όλες, στην καθεμία με άλλο όνομα. Δεν τις γνώριζα, γινόταν ένα follow, γινόταν follow back και έστελνα το μήνυμα», συμπλήρωσε ο 36χρονος.

Τόνισε επίσης πως παρά την επιμονή του να έρθει σε επαφή με τις κοπέλες, σκοπός του δεν ήταν να κάνει σχέση, αλλά να περάσει καλά μόνο για μια βραδιά, δηλαδή το one night stand.

Όσο για την παιδική φωνή με την οποία ακούγεται να μιλάει στα ηχητικά σχολίασε πως «άλλο πώς μιλάω και άλλο πώς είμαι πραγματικά» ενώ στην ερώτηση αν φοβάται μήπως δεν ξαναβρεί γυναίκα μετά από όλα όσα έχουν συμβεί είπε: «Τώρα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Με φλερτάρουν περισσότερο».




 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This