Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Έπεσε θύμα κλοπής: «Λυπάμαι και φαίνεσαι και νέος και ωραίος στο βίντεο»

Must Read

Θύμα κλοπής έπεσε η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου γεγονός το οποίο γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε πώς την ώρα που ψώνιζε σε ένα περίπτερο κάποιος της έκλεψε το πορτοφόλι.

H αστυνομία ωστόσο εντόπισε τον κλέφτη και το καλό της υπόθεσης είναι ότι πήρε πίσω το πορτοφόλι της με τις κάρτες που είχε μέσα.

«Το story της κλοπής. Χθες, στις 8 το απόγευμα, σε περίπτερο του Χαϊδαρίου, την ώρα που ακούμπησα το πορτοφόλι με τις κάρτες μου για να πάρω τσίχλες, πέρασε από δίπλα μου, με κοιτάζει, τον κοιτώ και με απίστευτα γρήγορο ρυθμό το παίρνει και φεύγει με το Ι.Χ του.

Σήμερα, ανοίξαμε τις κάμερες του περιπτέρου και είδαμε τον αριθμό κυκλοφορίας του. Μέσω της ασφάλειας του Χαϊδαρίου ήρθε και πάλι στα χέρια μου. Λογικά επειδή ακύρωσα τις κάρτες μου μια προς μια, πήγε να κάνει συναλλαγή, δεν του βγήκε και το πέταξε κάπου.

Γιατί αυτός που το βρήκε και το παρέδωσε, ισχυρίζεται πως το βρήκε σε άλλο σημείο. Για καλή μου τύχη, έπεσα σε καλούς αστυνομικούς. Ευχαριστώ το Α.Τ Χαϊδαρίου και την Ασφάλεια.

Όσο για σένα, λυπάμαι και φαίνεσαι και νέος και ωραίος στο βίντεο. Να ξέρεις όμως πως έχω τα στοιχεία σου και θα σε ανεβάσω εδώ με τη μούρη σου και τον αριθμό Ι.Χ σου να ξεφτυλιστείς πανελλαδικώς. Ντροπή σου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ίδια μάλιστα μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό μας» και περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που έζησε όταν συνειδητοποίησε ότι έχει κλαπεί το πορτοφόλι της.

«Την Κυριακή είχα σταματήσει στο περίπτερο να πάρω τσίχλες και άφησα το πορτοφολάκι μου στο περίπτερο.

Την ώρα που πήγα να ανοίξω τις τσίχλες, να πετάξω το χαρτάκι στα σκουπίδια, γυρίζω και δεν βρίσκω το πορτοφόλι μου. Και λέω “αφού δεν ήρθε κανείς, δεν είδα κανέναν πώς έγινε; πέταξε;”. Ρωτάω στο περίπτερο αν είδε το πορτοφόλι μου και μου είπε όχι.

Μπαίνω στο αμάξι, ψάχνω, τίποτα. Ξαναπάω πίσω, όλα τα δείχνει η κάμερα εκεί στο περίπτερο, αρχίζω και ψάχνω τα σκουπίδια. Σκέφτηκα ότι θα με δει και ο κόσμος και θα νομίζει ότι πεινάω ακόμα και ψάχνω ακόμα όπως στο Survivor. Για να κάνω και λίγο πλάκα. Φεύγω, ξαναμπαίνω, ξαναγυρνάω, μου είπε η κοπέλα ότι δεν έχω κάτι. Την επόμενη ημέρα ζήτησα τον υπεύθυνο.

Ανοίγουν τις κάμερες και βλέπουν ότι ένας νεαρός είχε πάρει 2 μπουκαλάκια νερό και να δείτε με τι τρόπο πήρε το πορτοφόλι μου. Και δεν του φαινόταν. Δεν κατάλαβα τίποτα. Το πήρε και μπήκε στο αμάξι του. Για κακή του τύχη, η κάμερα του περιπτέρου τον κατέγραψε. Δεν είχα πολλά χρήματα, αλλά είχα τις κάρτες μου. Στενοχωρήθηκα».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This