Σοκάρει η τρανς Ακτιβίστρια Βανέσα Βενέτη: «Δέχθηκα καταδρομική επίθεση! Με χτύπησαν παντού, στα πλευρά, στον λαιμό»

«Θεωρούν ότι το να πειράξουν τρανς ή γκέι άτομα δεν θα γίνει κάτι»

Must Read

Την Βανέσα Βενέτη την είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο Game of chefs. Η ακτιβίστρια είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την προσωπική της ιστορία μέσα από την οποία αποκάλυψε πως η πρώην σύζυγος της, της απαγορεύει να δει το παιδί τους επειδή εκείνη είναι τρανς.

Ακόμη μία άσχημη εμπειρία όμως βίωσε οι τρανς γυναίκα η οποία αυτό το διάστημα εργάζεται στην Κεφαλονιά.

Η Βανέσα Βενέτη μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε πως ήρθε στην Αθήνα για ένα performance, όμως η επίσκεψή της στην πρωτεύουσα δεν είχε καλή κατάληξη αφού έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

«Έχω δεχτεί χτυπήματα και στον λαιμό και μιλάω με δυσκολία. Ήρθα στην Αθήνα για μια perfomance και άδραξα την ευκαιρία να επισκεφτώ και το μαγαζί που εργάζομαι τον χειμώνα στο Γκάζι. Είναι μια παρέα, συγκεκριμένα άτομα που έχουν έρθει πάρα πολλές φορές γιατί θεωρούν ότι το να πειράξουν τρανς ή γκέι άτομα δεν θα γίνει κάτι, δεν θα αντεπιτεθούν. Νομίζουν ότι θα τονίσουν έτσι τον ανδρισμό τους» ανέφερε αρχικά η Βανέσα Βενέτη.

«Μου είχαν επιτεθεί και πέρσι, δεν με είχαν χτυπήσει. Πρώτα πειράζουν τους θαμώνες, αυτή τη φορά δεν τα κατάφερα και δέχθηκα επίθεση. Στην αρχή ήταν 4-5 και μόλις ξεκίνησε η φασαρία ήρθαν άλλοι δέκα. Ήταν καταδρομική επίθεση. Μέχρι να έρθουν να με βοηθήσουν, φύγανε. Με χτύπησαν παντού, στα πλευρά, στον λαιμό. Ευτυχώς δεν έβγαλαν κάποιο αντικείμενο αλλιώς θα κινδύνευε η ζωή μου. Δεν πήγα στο νοσοκομείο» αποκάλυψε η Βανέσα Βενέτη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This