Νεφέλη Ορφανού: «Δεν καταλαβαίνω πώς μία γυναίκα μπορεί να ερωτευτεί μία άλλη, είναι σαν να ερωτευτώ τη γάτα μου»

«Με έχει ενοχλήσει που με φλέρταρε γυναίκα. Αν ήμουν βίαιη, θα είχα βιαιοπραγήσει»

Must Read

Η Νεφέλη Ορφανού είναι ένας άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια της και αρκετές είναι οι φορές που έχει προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις της.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στην συμπεριφορά της τονίζοντας πως: «H αδερφή μου, μου είχε βάλει τη φωνή, γιατί είχα ύφος στο παρελθόν, λέγοντας μου “ποια νομίζεις ότι είσαι; Η Κοτοπούλη;”».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε ότι: «Με φλερτάρουν από μικρή ηλικία οι νεότεροι άνδρες. Ο Έλληνας γίνεται μερικές φορές πιο επιθετικός, μπορεί να σε αρπάξει και να σε φιλήσει, δεν σε σκότωσε όμως. Ένας 20χρονος για να φλερτάρει μία μεγαλύτερη, πρέπει να το κάνει σκόπιμα. Είμαι χρόνια σε σχέση, δεν είναι του χώρου ο σύντροφος μου. Δεν ήμουν ποτέ έτοιμη να γίνω μητέρα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν αλλά και στις κατηγορίες εναντίον του.

«Ο Φιλιππίδης μού έχει σταθεί πολύ στη ζωή μου. Τον αγαπάω πολύ. Όταν γνώρισα τον Φιλιππίδη, ήμουν νέα και όμορφη και δεν μου είχε κάνει τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω όταν λένε “μου ρίχτηκε κάποιος”, του ρίχνεις μια ανάποδη, του ρίχνεις δύο μπάτσους και τελειώνεις. Μου είχε ριχτεί σκηνοθέτης, έφαγε μία σφαλιάρα σήκωσα και την καρέκλα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, η Νεφέλη Ορφανού απάντησε σε ερώτηση για το Pride: «Δεν καταλαβαίνω πώς μία γυναίκα μπορεί να ερωτευτεί μία άλλη, είναι σαν να πάω να ερωτευτώ τη γάτα μου. Η ετεροφυλία είναι φυσιολογική, γιατί έτσι μπορεί να διαιωνιστεί το είδος. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους. Με έχει ενοχλήσει που με φλέρταρε γυναίκα. Αν ήμουν βίαιη, θα είχα βιαιοπραγήσει».


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This