Κρατερός Κατσούλης: Ολοκλήρωσε τη μεταμόσχευση μαλλιών και στέλνει το μήνυμά του

H διαδικασία ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια και τώρα ολοκληρώθηκε

Must Read

Ο Κρατερός Κατσούλης ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια να κάνει εμφύτευση μαλλιών και να βελτιώσει την εξωτερική του εμφάνιση. Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Xθες το βράδυ ο Κρατερός Κατσούλης με μια νέα ανάρτηση ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του ακολούθους ότι πραγματοποίησε για τρίτη και τελευταία μεταμόσχευση μαλλιών και φωτογραφήθηκε μαζί με τον γιατρό του για να τον ευχαριστήσει.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:

«2020 ήταν όταν πρωτοβρεθήκαμε. Σήμερα ήταν η τρίτη φορά και τελευταία, όσο αφορά τη μεταμόσχευση μαλλιών. Από εδώ και στο εξής θα βρισκόμαστε για καφέ και ωραίες συζητήσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο γιατρό Ιωάννη Γκούρα @gouras.john στην κλινική του @gourasjohn και στους εξαιρετικούς συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια για την καταπληκτική δουλειά τους ,τη φροντίδα και τα όμορφα ,ζεστά χαμόγελα τους. Έχουν αλλάξει την καθημερινότητα της ζωής , σε παρά πολλούς ανθρώπους, που το είχαν πολύ ανάγκη, σαφώς περισσότερο από εμένα. καλή συνέχεια»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This