Ο Άλκης Δαυίδ έριξε «μαύρη πέτρα» στις Σπέτσες – Βγαίνει στο σφυρί η βίλα του

Must Read

Παρόλο που η οικογένεια Δαυίδ, όπως κάθε καλοκαίρι, απολαμβάνει τις διακοπές της στις εκπληκτικές βίλες που διαθέτει στις Σπέτσες, ο εκκεντρικός κληρονόμος Αλκης Δαυίδ φαίνεται πως έχει ρίξει μαύρη πέτρα στο αγαπημένο του νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 27 Σεπτεμβρίου βγαίνει σε πλειστηριασμό η βίλα του στο νησί, με επισπεύδουσα τη Λόρεν Ριβς, τη γυναίκα που τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση, η οποία δικαιώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες, που της επιδίκασε 4.565.167 ευρώ. Κατά τη δικογραφία, ο Δαυίδ είχε παρενοχλήσει τη Λόρεν, που εργαζόταν στο τηλεοπτικό δίκτυο FilmOn, το οποίο του ανήκει από το 2016, με την ίδια να παραιτείται από την εργασία της και να κινείται δικαστικά εναντίον του.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, δεν έχουν τέλος οι μπελάδες για τον Ελληνοκύπριο εκκεντρικό κροίσο Αλκη Δαυίδ, η ζωή του οποίου παραπέμπει σε ριάλιτι, ο οποίος όμως πέρασε στην αντεπίθεση προσλαμβάνοντας για την υπεράσπισή του μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Αμερικής σε συνεργασία με τον Ελληνα δικηγόρο Θέμη Σοφό, ο οποίος ταξίδεψε στο νησιωτικό σύμπλεγμα Αντίγκουα και Μπαρμπούντα προκειμένου να τον συναντήσει.

Φημολογείται ότι ο εκκεντρικός billionaire ετοιμάζει αγωγή ύψους 100.000.000 δολαρίων κατά της Λόρεν Ριβς και των δικηγόρων της, με το σκεπτικό ότι συνέστησαν εγκληματική οργάνωση με σκοπό την αρπαγή της βίλας του στις Σπέτσες, αλλά και άλλων περιουσιακών του στοιχείων ανά τον κόσμο. Δεν άφησε έξω από τον χορό ακόμα και τον δικαστή Τέρι Γκριν από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες, τον οποίο κατηγορεί ότι εμπλέκεται σε υποθέσεις εκβιασμού.

Προς το παρόν, και με όσα ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, χαίρεται ανέμελος, κεφάτος και, όπως πάντα, προκλητικός το καλοκαίρι του στον δικό του παράδεισο, στη βίλα του στην Αντίγκουα, με τα σκυλιά του, κάνοντας γυμναστική, μακροβούτια και τζετ σκι.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This