H ατελείωτη καριέρα της Βίκυς Κουλιανού βρίσκεται στο Tik Tok της: Δείτε τη να περπατά για τον οίκο Valentino

Yves Saint Laurent, Valentino, Ferre, Ungaro, Lancetti, Sonia Rykel και Guy Laroche είναι μόνο μερικά από τα ονόματα με τα οποία συνεργάστηκε η Ελληνίδα τοπ μόντελ

Must Read

Η Βίκυ Κουλιανού διατηρεί λογαριασμό στο Tik Tok και ανάμεσα σε άλλα βίντεο που ανεβάζει από την καθημερινότητά της, έχει μια μεγάλη συλλογή από throwback στιγμιότυπα της χρυσής καριέρας που έκανε περπατώντας στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας του εξωτερικού.

Yves Saint Laurent, Valentino, Ferre, Ungaro, Lancetti, Sonia Rykel και Guy Laroche είναι μόνο μερικά από τα ονόματα με τα οποία συνεργάστηκε η Ελληνίδα τοπ μόντελ.

Η διεθνής καριέρα της Βίκυς Κουλιανού είναι τεράστια και μια μικρή γεύση μπορούμε να πάρουμε μέσα από το Tik Tok της. Δείτε ένα από τα βίντεο τα οποία έχει στο λογαριασμό της από μια εμφάνισή της στην πασαρέλα του οίκου Valentino.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This