Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε πως είπε στη μητέρα του πως είναι gay: «Πειράζει ο επόμενος να είναι άνδρας; »

Must Read

O Στέφανος Κασσελάκης έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και αναφέρθηκε και στο θέμα της σεξουαλικότητάς του, καθώς ενώ γνώριζε από μικρή ηλικία ότι είναι ομοφυλόφιλος, προσπαθούσε να το καταπιέσει και μάλιστα προσευχόταν στο Θεό για να μην είναι ώστε να μην στεναχωρήσει τους γονείς του.

Ενώ λοιπόν βρισκόταν σε μια σοβαρή σχέση για επτά χρόνια με γυναίκα, όταν χώρισε μαζί της και γνώρισε το νυν σύζυγό του Τάιλερ Μακ Μπεθ, αποφάσισε να το ανακοινώσει πρώτα στη μητέρα του, κάνοντας το γνωστό “coming out”, πάντα με το φόβο μην τους απογοητεύσει.

«Είμαι θρησκευόμενος, πηγαίνω στην εκκλησία. Πρέπει ως κοινωνία να παρέχουμε την πλήρη ισότητα, ανοιχτή καρδιά, ανοιχτή αγκαλιά για όλο τον κόσμο. Το 2012 που ήμουν 24, ήμουν σε σχέση μάλιστα με μια γυναίκα στην Νέα Υόρκη και είχα πολύ μεγάλο άγχος για το πως δεν θα απογοητεύσω εκείνη, τους γονείς μου» είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και προχώρησε περιγράφοντας το πως το είπε στη μητέρα του: «Όταν μιλήσαμε για το νέο ταίρι, της είπα “πειράζει να είναι άνδρας;” και μου είπε “τί είπες;”. Νόμιζε ότι περνούσα μια φάση επειδή είχα πίεση για τη δουλειά. Και προς τιμήν της εννοείται ότι με φίλησε και είδε ότι έκλαιγα πάρα πολύ. Πραγματικά έκλαιγα όλο το βράδυ. Μέσα σε τρεις βδομάδες είχαν γνωρίσει τον Τάιλερ. Ήταν η γνωριμία με τον Τάιλερ που με έκανε να εκδηλωθώ. Είπα στη μητέρα μου να μην πει τίποτα στον πατέρα μου και πως θα του το πω εγώ. Για ένα μήνα νόμιζα πως ο πατέρας μου δεν ήξερε τίποτα. Εννοείται η μητέρα μου του το είχε πει από την πρώτη μέρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This