Παγκόσμια Ημέρα Coming Out: Δέκα διάσημοι Έλληνες που αποκάλυψαν ότι είναι gay- Aπό τον Μαρίνο στον Κασσελάκη

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα συγκεντρώσαμε δέκα δημόσια πρόσωπα που έκαναν το δικό τους coming out και αποκάλυψαν την ομοφυλόφιλη σεξουαλική τους ταυτότητα

Must Read

Ως “coming out” ορίζεται η δημόσια αποδοχή της σεξουαλικής ταυτότητας ενός ατόμου, η οποία δεν είναι ετεροφυλοφιλική. Κοινώς, “coming out” κάνουν τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, λέγοντας με θάρρος στους οικείους τους ή και δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλα.

Η 11η Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα coming out και αυτοί είναι δέκα celebrities, οι οποίοι μίλησαν ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά τους στον κόσμο δίνοντας πιθανόν το κουράγιο σε κάποιους άλλους που ντρέπονται γι αυτό που είναι να νιώσουν καλύτερα με τους εαυτούς τους.

Νίκος Μουτσινάς

«Είπα ξαφνικά στη μητέρα μου πως είμαι γκέι και έπαθε όλα αυτά που έπρεπε σαν Ελληνίδα μάνα»

 

Άγγελος Μπράτης

«Επειδή είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για την προσωπική μου ζωή» στο 14ο λεπτό

 

Στέφανος Κασσελάκης

«Δεν είναι άποψη, είναι η ζωή μου» απάντησε στον δικηγόρο Παύλο Σαράκη που υποστήριζε αποκλειστικά τη δομή της παραδοσιακής οικογένειας

 

Αύγουστος Κορτώ

«Το δικαίωμα του να φανερώσεις τι ζητά η καρδιά σου είναι αυστηρά ατομικό, ιερό, αδιαπραγμάτευτο. Μα ό,τι τίμημα και να ‘χει, η ελευθερία είναι ανεκτίμητη.» ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Φώτης Σπύρος

«Όταν ήμουν μικρός, φαντάσου τι bulling έφαγα. Στα 40 τα μου έχω τα κοκοσια να σου μιλήσω, αλλά έφτασα 40. Από 4 χρονών το ήξερα»

Νότης Χριστοδούλου

«Εγώ δεν επιλέγω να είμαι gay. Δεν είναι επιλογή, είναι φύση»

Φώτης Σεργουλόπουλος

«Για την προσωπική μου ζωή και τις επιλογές μου δεν ήθελα ποτέ να πω ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς, τους αγαπούσα…»

 

Γιώργος Καπουτζίδης

«Στην εφηβεία μου η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική απ’ αυτή των υπόλοιπων παιδιών, ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι.»

Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης

«Το να είσαι straight ή gay είναι ακριβώς το ίδιο»: «Χρειάζεται περισσότερο θάρρος, για να μπορέσει και η χώρα μας να αποκλείσει το ρατσισμό, την ομοφοβία, τους βάρβαρους χλευασμούς των ανεγκέφαλων. Ένας δημοσιογράφος, ανταποκριτής από τη Ρώμη, κάνει την αρχή αψηφώντας τυχόν κριτικές και εκπλήξεις. Δεν είμαι ήρωας. Ζητώ να αλλάξουμε, επιτέλους, την ψυχή και τη σκέψη μας». – Εφημερίδα των Συντακτών

Γιώργος Μαρίνος

«Δεν μπορούσα να βγαίνω στη σκηνή και να υποψιάζονται για μένα. Ήθελα να το πω και να τελειώνω… να είμαι ειλικρινής μαζί τους και να ξέρουν αν θα θέλουν να με δουν ή δεν θέλουν να με δούνε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This