Επεισόδιο με τον Βασίλη Τερλέγκα: Βίντεο με θαμώνα να επιτίθεται στον τραγουδιστή

H φράση του τραγουδιστή στη γυναίκα του θαμώνα - Τι απαντάει ο ίδιος

Must Read

Αίσθηση έχει προκαλέσει το βίντεο με την επίθεση στον γνωστό τραγουδιστή Βασίλη Τερλέγκα, κατά τη διάρκεια ζωντανής του εμφάνισης σε νυχτερινό κέντρο στην Αυστραλία.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Alpha, διακρίνεται ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής να ερμηνεύει πάνω από ένα τραπέζι με θαμώνες, όταν ξαφνικά ένας άντρας τον άρπαξε από τον γιακά.

«Μωρό μου, Παναγία μου, κουκλάρα μου» ακούγεται να λέει στο μικρόφωνο απευθυνόμενος σε μια γυναίκα που καθόταν στο τραπέζι και ακολουθεί η επίθεση από τον σύντροφό της, η οποία έχει καταγραφεί σε βίντεο.

 

Από πλευράς του ο ίδιος ο καλλιτέχνης υποστηρίζει ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και ότι με τον συγκεκριμένο άντρα γνωρίζονταν. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η αντίδραση προκλήθηκε επειδή ο γνωστός του θύμωσε που δεν τραγούδησε νωρίτερα την «παραγγελιά» που του είχε κάνει.

«Μου ζήτησε το παλικάρι ένα τραγούδι και του είπα “θα το πω μετά” και στεναχωρήθηκε που του είπα “θα το πω μετά”», είπε ο Βασίλης Τερλέγκας και πρόσθεσε: «Πήγε να μου πάρει το σταυρό λέει γιατί δεν του είπα το τραγούδι. Δεν με χτύπησε. Πολύ καλό παιδί ήταν. Απλώς, δεν του το είπα στην ώρα του… Τίποτα… Όλοι ήταν μεθυσμένοι, πετάγανε λουλούδια, “χαμός στο ίσωμα”. Τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Είναι φίλοι μου παιδιά, έρχονται στην Αθήνα και με βλέπουν αυτοί… Όλη η παρέα αυτή. Δεν χειροδίκησε ο άνθρωπος, ούτε με χτύπησε, ούτε με άγγιξε το παιδί με κακή προαίρεση. Ίσα – ίσα που του μίλαγα μετά. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που έχω τραβήξει. Και είναι και φίλοι μου, έτσι; Όσο γνωστοί είναι, τόσες απαιτήσεις έχουν μερικές φορές. Δεν είναι κακό αυτό».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This