Μουρατίδη, πες αλεύρι, η Μαρίσα σε γυρεύει

Η θλιβερή επίθεση του άλλοτε αυστηρού κριτή του «Fame Story» στην κόρη της Λαμπίρη και το επερχόμενο «ραντεβού» στα δικαστήρια

Must Read

Με έναν μάλλον θλιβερό και άκρως προκλητικό τρόπο προσπάθησε ο Νίκος Μουρατίδης να κάνει γνωστό το blog του στο διαδίκτυο. Ο άλλοτε αυστηρός κριτής του «Fame Story» φαίνεται πως έχει εξελιχθεί πλέον σε κριτή των πάντων. Αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρό του (άνευ ουσιαστικού λόγου) τη Χριστίνα Λαμπίρη, προσβάλλοντας δημοσίως τόσο την ίδια την παρουσιάστρια όσο και την κόρη της, Μαρίσα Βουλγαράκη, με την τελευταία να ετοιμάζεται τώρα να τον σύρει στα δικαστήρια

Νίκος Μουρατίδης

Ολα άρχισαν από μια ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη στο blog του με αφορμή πρόσφατη τοποθέτηση της Χριστίνας Λαμπίρη πάνω στο θέμα του πολύκροτου νομοσχεδίου της Πολιτείας για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. «Προφανώς και είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία. Δεν θα ήμουν αρνητική. Αν με ρωτάς ως Χριστίνα, θα χαιρόμουν πάρα πολύ να είχα δύο κολλητούς φίλους ή δύο κολλητές φίλες που να μοιράζονται τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο, να κάνουν την οικογένειά τους και τα παιδιά τους… Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που μετράει για μένα είναι η αγάπη κι ο τρόπος που μεγαλώνεις το παιδί σου» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με τον μουσικό παραγωγό να απομονώνει μια φράση της προκειμένου να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη επίθεσή του στο πρόσωπό της.

Η Μαρίσα Βουλγαράκη με τη μητέρα της Χριστίνα Λαμπίρη

«Πλάκωσαν οι κοινωνιολόγοι και έχουν άποψη. Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία. Και μιλάει αυτή –όπως λέει μια φίλη– που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στη γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό» σχολίασε μεταξύ άλλων ο κριτής των πάντων, ο οποίος, παρά τον σάλο που προκάλεσε, δεν βγήκε μετά να… μαζέψει την απαράδεκτη δήλωσή του. Απεναντίας, συνέχισε το… έργο μέσω του blog του: «Μιλάει η Χριστίνα Λαμπίρη; Ως τι; Ως πρώην τηλεοπτική κουτσομπόλα; Μήπως μετά απ’ το γεγονός (όπως η ίδια έχει πει) ότι τα έκανε σκ… στην προσωπική της ζωή, με το θέμα της κόρης της, θα έπρεπε να είναι πιο προσεχτική στο τι λέει;» αναρωτήθηκε προκλητικά.

Η απάντηση στον Νίκο Μουρατίδη δεν ήρθε τελικά από την παρουσιάστρια, αλλά από την κόρη της. Μέσα από το προφίλ της στο facebook η Μαρίσα Βουλγαράκη, η οποία χαρακτηρίστηκε «προβληματική» και «παχύσαρκη», έκανε λόγο για προσβλητική επίθεση από έναν άγνωστό της άνθρωπο, ενημερώνοντας πως θα κινηθεί νομικά. «Η ανάρτηση αυτή γίνεται γιατί θέλω να προστατεύσω τα δύο μου παιδιά και τον σύζυγό μου από μία άνευ λόγου και προσβλητική επίθεση που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες από έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με διαφορετικό πυρήνα από τον πατριαρχικό που είναι πιο διαδεδομένος. Η μητέρα μου και όσοι ακόμα συνέβαλαν στην ανατροφή μου έδωσαν πραγματικά τα πάντα για να με μεγαλώσουν με συγκεκριμένες αξίες» σχολίασε η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη, απαριθμώντας έπειτα μια ολόκληρη λίστα με αυτές τις αξίες: αγάπη, συμπόνια, ανθρωπιά, ενσυναίσθηση κ.ά.

«Πολύ σκληρή γλώσσα χρησιμοποιείται από κάποιον που κατακεραυνώνει τους πάντες για την έλλειψη διαπιστευτηρίων τους στον ελεύθερο λόγο. Δεν γνωρίζω εάν το πτυχίο μου ή το μεταπτυχιακό μου μού δίνουν το δικαίωμα να πω περισσότερα. Ούτε θέλω και ούτε πρόκειται. Κατ’ επιλογή δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, συνειδητά δεν παίρνω θέση και δεν ενοχλώ κανέναν, και όλο αυτό που συνέβη προσβάλλει εμένα και την οικογένειά μου βαθιά, και γι’ αυτό από εδώ και στο εξής τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Με τη Χριστίνα, λοιπόν, και με κάθε μαμά ή μπαμπά ή κηδεμόνα ή ανάδοχο που μεγαλώνει ένα ή περισσότερα παιδιά μόνος ή μόνη» έγραψε, μεταξύ άλλων, στη μακροσκελή ανάρτησή της η Μαρίσα Βουλγαράκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This