H απάντηση της Ελένης Χατζίδου σε όσους τη ρωτούν γιατί είναι μαζί με ένα άτομο με αναπηρία και όχι με έναν εφοπλιστή

«Εγώ τους ανθρώπους αυτούς τους είδα μετά, τους συνάντησα και μιλήσαμε, δεν ξέρουν ότι το γνωρίζω» σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου

Must Read

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψαν στον τηλεοπτικό αέρα της πρωινής εκπομπής τους «Breakfast@Star» πως όταν γνωρίστηκαν δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έπιασαν την τραγουδίστρια και τη ρώτησαν γιατί προτιμά να έχει σχέση με ένα άτομο με αναπηρία και όχι ας πούμε με έναν εφοπλιστή καθώς είχε όλα τα φόντα.

«Με το που γνώρισα τον Ετεοκλή και είδαν ότι είμαι με έναν άνθρωπο που έχει αυτού του είδους την αναπηρία, με ρωτούσαν “εσύ γιατί είσαι με αυτόν;”. Το διανοείστε; Και μετά που είδαν πώς είμαστε, τον χαρακτήρα του και πώς μου φέρεται, μου έλεγαν “πω πω, πώς θα βρούμε κι εμείς έναν Ετεοκλή;” Μα με τα μυαλά που έχεις δεν θα βρεις ποτέ» είπε η Ελένη Χατζίδου.

Με τη σειρά του, ο Ετεοκλής Παύλου είπε: «Εγώ τους ανθρώπους αυτούς τους είδα μετά, τους συνάντησα και μιλήσαμε, δεν ξέρουν ότι το γνωρίζω. Είναι λογικό να σου δημιουργούνται τέτοιες απορίες αλλά τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, για να λειτουργήσουν σωστά πρέπει να είναι ανοιχτά».

Τέλος η Ελένη Χατζίδου είπε: «Από το κοντινό μου περιβάλλον οι φίλες μου είχαν περισσότερο την περιέργεια το πώς είναι στο σπίτι, στη σχέση. Υπήρχαν όμως και άνθρωποι που μου έλεγαν “εσύ θα μπορούσες να είσαι με έναν εφοπλιστή”».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This