Ελισάβετ Σπανού: «Πιο κατάλληλη να απαντήσει για το πόσο κουραστική είναι η δουλειά της influencer είναι μια εργαζόμενη μητέρα»

«Μάλλον η δουλειά της Ιωάννας Τούνη τής απασχολεί πολύ χρόνο και δεν γνωρίζει τι γίνεται στον γύρω κόσμο και τι επαγγέλλεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος» τόνισε

Must Read

Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της, στην κόντρα του Φώτη Σεργουλόπουλου με την Ιωάννα Τούνη αλλά και στο ποια άτομα θεωρεί η ίδια Infuencers.

«Είμαι πολύ τυχερή και δεν έχω πρηστεί στο πρόσωπο, αλλά έχω πάρει έξι κιλά. Βλέπω αισθητή διαφορά στα πόδια μου», είπε αρχικά η Ελισάβετ Σπανού και συνέχισε λέγοντας:

«Είδα τι είπε ο κύριος Σεργουλόπουλος, ο οποίος με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Υπάρχουν influencers που τους θαυμάζουμε και θέλουμε να τους μοιάσουμε και υπάρχουν και αυτοί που υπάρχουν επειδή άνοιξαν την κλειδαρότρυπά τους. Αυτοί δεν μου ταιριάζουν και δεν τους ακολουθώ κιόλας.

Για να με επηρεάσεις πρέπει να σε πιστεύω ή να σε θαυμάζω. Για το εάν είναι δύσκολη η δουλειά της influencer πρέπει να μας απαντήσει μια εργαζόμενη μητέρα. Μάλλον η δουλειά της Ιωάννας Τούνη τής απασχολεί πολύ χρόνο και δεν γνωρίζει τι γίνεται στον γύρω κόσμο και τι επαγγέλλεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος».

Tέλος η Ελισάβετ Σπανού είπε: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι στο απυρόβλητο».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This