Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Γιαννιά για τον θάνατο της μητέρας του – «Καμία και κανείς δε θα γεμίσει το κενό σου»

Must Read

Ανείπωτος είναι ο πόνος του Γιώργου Γιαννιά για τον χαμό της μητέρας του που την Τρίτη (27/2) άφησε την τελευταία της πνοή, λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του.

«Ραγίζει» καρδιές το νέο μήνυμα του γνωστού τραγουδιστή για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας. Μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram την οποία συνοδεύει με μια φωτογραφία που οι δυό τους είναι αγκαλιά θέλησε να εκφράσει την αγάπη του για εκείνη γράφοντας μεταξύ άλλων: «Καμία και κανείς δε θα γεμίσει το κενό σου, κενό θα μείνει». 

Η ανάρτηση του τραγουδιστή

«Καίγομαι και σιγολιώνω μανούλα μου. Αγάπη μου ανεπανάληπτη και απίθανη. Καμία και κανείς δε θα γεμίσει το κενό σου, κενό θα μείνει. Αιώνας τα δευτερόλεπτα χωρίς εσένα και τη γλυκιά σου φωνή. Ζωή μου και καλέ μου άνθρωπε με ψυχή παιδιού, χωρίς ίχνος πονηριάς. Εύχομαι να αξιωθώ να μεγαλώσω τα δικά μου παιδιά όπως μας έμαθες εσύ! Σ’ ΑΓΑΠΩ», έγραψε ο Γιώργος Γιαννιάς.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This