Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στην Ελένη Βουλγαράκη ότι τη μισεί επειδή εξαιτίας του Φώτη Ιωαννίδη έχασε ο Ολυμπιακός

"Είναι πολύ βαρύ το 3-1 μέσα στο Καραϊσκάκη. Εσύ το έβαλες. Τα δύο τα έβαλες εσύ" είπε ο παρουσιαστής στην πανελίστρια

Must Read

Χθες το βράδυ, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό στο μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι με 1-3 μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη με τον Φώτη Ιωαννίδη, να σημειώνει τα 2 από τα 3 γκολ της αναμέτρησης. Το τρίτο γκολ ήρθε από τον Τάσο Μπακασέτα. 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο πανευτυχής Φώτης Ιωαννίδης, ανέβασε ένα story στο οποίο αγκαλιάζει και φιλάει τρυφερά τη σύντροφό του, Ελένη Βουλγαράκη μέσα στο ασανσέρ, για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της που ήταν το Σάββατο 9 Μαρτίου.

Σήμερα στην εκπομπή “Το Πρωινό” ο Γιώργος Λιάγκας που είναι Ολυμπιακός, είπε στην Ελένη Βουλγαράκη ότι τη μισεί επειδή …αυτή έβαλε τα δυο από τα τρία γκολ εναντίον της ομάδας που υποστηρίζει και της …στέρησε το Πρωτάθλημα.

“Θέλω να σου πω κάτι, που σε κοιτάζω τόση ώρα. Σε μισώ. Είναι πολύ βαρύ το 3-1 μέσα στο Καραϊσκάκη. Εσύ το έβαλες. Τα δύο τα έβαλες εσύ” είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην Ελένη Βουλγαράκη.

“Θέλω να πω λίγο κάτι. Δε βάλαμε καμία φωτογραφία για να μιλήσουμε για αυτό και δε θέλω κιόλας να μιλάμε. Είμαι πολύ περήφανη για τον Φώτη. Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, γιατί ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες… οι ίδιοι που έστειλαν χθες συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που πάλι θα κατακρίνουν και θα βρίσουν. Και θα πάρει η μπάλα και εμένα. 

Επειδή δεν αξίζει στον Φώτη να κρίνεται για την προσωπική του ζωή, γιατί είναι πολύ σοβαρός αθλητής. Του αξίζει να κρίνεται μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι. Είμαστε ήρεμοι και μπορεί αυτό να βοηθάει επαγγελματικά” ήταν η απάντηση της Ελένης Βουλγαράκη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This